Godnatt arbetande hjärna

 
 
Mycket att göra :s Men nu är det dags att sova!



Irritation på fb och liknande

 
Tänkte tillägna det här inlägget åt två saker jag är grymt irriterad på:
1. Folk som inte tar hand om sin kropp på rätt sätt, då med fokus på mat och träning.
2. Folk som tar kort på sig på gymmet för att visa hur "duktiga" de är.
 
Det jag menar med det första är att jag är så trött på att folk kan vara så knäppa och okunniga att de sticker iväg och tränar utan någon som helst plan på det hela. De käkar aldrig före, aldrig efter, kan käka typ godis ist för mat, käkar sjukt lite eller sjukt fel, tränar direkt efter de har varit sjuka och tränar non-stop, kanske flera pass på samma kväll osv. De som tränar och tränar och tränar utan att ens orka googla på hur man tar hand om sin kropp.
 
Jag vet att jag kommer få många aja-baja fingrar för det här och många som säger "AH MEN DUUUHHRÅÅ?!"
men jag säger det här; jag säger att JAG blir irriterad på sånt för jag vet bättre och ja, jag tog inte hand om min kropp då jag var psykiskt sjuk, MEN, det är inte poängen här för jag FÖRSÖKTE ta hand om min kropp och det var min teori då att det jag gjorde var för mitt bästa. Det var mitt sätt att känna mig "duktig" på då jag researchade som faen. (och btw, det var inte förrän jag slutade träna som en tok som jag tillslut kunde grymt mycket om träning för då slutade jag vara galen.) De jag pratar om som är sjukt störande är de som sticker iväg och tränar bara för att de känner sig tjocka och bara vill bli av med fettet, utan att ens ta reda på hur man skall göra det.
 
 
Med det andra menar jag folk som lägger ut en bild när de pose´ar på gymmet framför en stor spegel och rubriken lyder "KOLLA VAD DUKTIG JAG ÄR <3" utan att de ens behövde skriva det.
Ni är inte duktiga för att ni går till gymmet, varenda jävel gör det. Ni blir inte snyggare heller bara för att ni tränar. Det är bra att motionera osv för att slippa hjärt- och kärlsjukdomar men för tusan, det gör er inte så jäkla duktiga för det.
Jag förstår den ångest man får när man inte får träna på aslänge och att man vill känna att man gör ngt bra ifrån sig, det har jag haft. Men jag tog inga egopics för att få en massa folk att skriva "åh vad duktig du är" eller "Behöver också träna :( "
 
Man skall träna främst för att det är kul.
Tänk inte hela tiden att du "måste" träna, för det måste du inte. Var bara nöjd med dig själv vare sig du har valkar lite här och där och oönskat fett, du är människa, det är lugnt, du dör inte. + att man kan vara snygg även om man inte är fit och äter rätt. Är man nöjd så är man lycklig ändå. Punkt slut.
 
Och jag skall träna på att inte bry mig, haha! Så förhoppningsvis skall det här vara sista "bry mig om de jag tycker är knäppa"-inlägget.



Mmmh~ <3

 
Ehurm... *harkel*
Jag brukar inte bry mig så mycket om välformade kroppar och snygga killar, speciellt inte om de är kändisar (har aldrig riktigt förstått grejen med det), men asså... JARED LETO <3 Klart att ens hjärta smälter av hans underbara raspiga, men ändå tonklara röst, men också att man dreglar lite av hans heta bringa, heheheeee.....
 
Och varför jag kom in på den här hetingen är för att jag började lyssna på nostalgimusik som jag lyssnade på i unga tonårsdagar och kom på att jag hört alla låtar, men knappt sett deras musikvideos. Jared kanske var snygg i andras ögon (själv dras jag inte så feminina drag i män OCH URSÄKTA ALLA HARDCORE FANS DÄR UTE!!!!! - Men jag tycker det.) men när jag nu fick syn på videon av älskade "Hurricane" så brast jag ut i brunstande älgfangirlskrik, yes. (Gilla min svengelska hehe)
 
 
OKEJ FÖRLÅT, SKA SLUTA FANGIRLA NU! </3
För nu skall jag sova och vila ut. Imorgon är det teoriprov och är SKITNERVÖS för jag är inte så sådär jätteförberedd.. (med tanke på att jag klarat alla faserna men har fått skitdåligt resultat på repetitionerna så eeeeeeeh...... I´m screwed. Definitely.)
Hoppas att ni har haft en fin start på året iaf och inte varit sängliggandes som jag och många andra har fått göra <3
Bye~
 



Muffins!

 
Jag har fått pippi på blåbär nu när jag varit sjuk och nu när jag börjat friskna till lite så passade jag på att göra blåbärsmuffins! <3 (Observera även att det är första gången jag bakar muffins xD)
De blev inte riktigt som jag tänkte mig då jag antagligen hade vispat smeten för mycket, men när de var klara i ugnen smakade de ljuvligt <3
 
 
 
Har också klarat alla faserna i körkortsteorin så nu skall jag bara göra repetitionen 3 ggr och sen på onsdag är det teoriprov! Nervöööös... :s
Har haft lite ångest hit och dit över körkortet... Det är så många kring min ålder bland vänner och bekanta som har det nu och så har jag hållt på med det ganska länge... Och när folk frågar varför jag inte har körkort än så har man nästan lust att svara "FÖR ATT JAG ÄR TRÖG I HUVUDET, OKEY?!?!!!"
För jag känner mig inte det minsta smart när alla andra klarar det på första försöket och så jag som sitter och råpluggar tar aslång tid på mig att ens klara faserna.. Men jag antar att det hade gått snabbare med en intensivkurs helt enkelt. Det blir ju långdraget och uppskjutet när man både pluggar och jobbar.
 
Men nu skall jag ta mig en liten blåbärsmuffins tillsammans med vanilj/päron/jordgubbsglass och njuta av att man avklarat faserna och kan varva ned resten av kvällen <3
 
 



Sjuk..

Oj! Missade totalt den här bloggen haha..
Färgningen gick inte som tänkt men det blev bra :) Fick bleka en gång till innan jag färgade det rött och typ såhär blev det:
(bilden är från nyår då vi skulle till Olivias fest)
 
Men nog om det! Detta inlägg kommer endast handla om hur synd det är om mig!
Skämt åsido, men har blivit bombförkyld och det är ju skönt att det bryter ut för en gångs skull ist för att man skall gå runt och må halvdåligt hela tiden. Har legat i sängen hela dagen och kurerat mig med allt från ipren till tonvis med papper... Kan knappt prata och så gör det ont när man sväljer.
 
Har ju glömt visa alla julklappar jag har fått! <3 Ur too kind <3
Har sagt till en massa att inte köpa julklappar till mig eftersom jag inte har råd att köpa något till dem, men fick ändå :/ (och vissa hade jag glömt säga det till så blev lite överraskad när jag gick julklappar av dem)
 
Videokamera av Willy :) Nu kan jag öva inför min framtida utbildning <3
Fick även en massageväst och andra fina saker.
 
Vinglas och tuffa kökshanddukar av söta Jossan <3
 
Dessa fina böcker (förutom minsta till höger, den köpte jag för att ha som telefonbok)
fick jag av min älskade Elis <3 Han vet precis vad jag gillar, tihi <3
Jag fick dem såhär:
 
Och i den låg...
Choklad! Eller ah, hudvårdsgrejer med chokladsmak/lukt x3
Love it! Närbild:
 
Sen fick jag dessa fina grejer när jag kom hem av Leena och Isabella <3
 
Fick ju pengar och lite annat smått&gott som jag fick från farmor och farfar, mormor och morfar osv :)
Men nu skall jag visa det jag köpte under min vistelse i Göteborg!
 
Målargrejer och förvaring, jajjemän! 2013 har jag bestämt skall bli mer av det konstnärliga från mig! Har blivit alldeles för lite av det under förra året :o
Och ett sådant underlägg har jag alltid velat ha men inte velat köpa då man kan använda annat som underlägg... men det är så bökigt och det känns bra att äntligen ha ett riktigt att rita och skissa på :)
 
Just det! Har nu också en sån där led-shower munstycke som lyser i olika färger beroende på hur varmt det är.
Den köpte jag egentligen till mig själv och ja... den är ju cool... de 5 minutrar man hinner se av det. Det skulle väl hålla i 4 h eller något, men lyset börjar flacka redan. Waste of money.
 
 
Det var allt för denna gång! Nu skall jag krypa ned under täcket igen och kanske läsa en bok eller så :)
Ha det!