Sometimes I have the feeling to go out meeting people, but then I think, hmm.. Better not.

 
 
Hehe tänkte bara uppdatera lite snabbt här då jag verkar bli sämre och sämre på det </3
Det senaste har varit sjukt krassligt då jag verkar inte få ordning på någonting och åker på alla möjliga virusar :( Och ja, jag borde sova nu haha. Så skriver bara klart detta och sen stänger jag ned datorn. Because.... well... computer isn't really what I need when I´ve got the flu </3
 
Men förutom det har jag försökt i viss mån ta mig ut och var på ett toppen-äventyr till Umeå i lördags! Där jag drog på mig det nya viruset.... som tar kål på mig D'x Och nu när man är sjuk så får man både cravings av att vara själv samtidigt som man blir så otroligt sällskapssjuk <///3
Men det går bättre. Låååångsamt bättre....
 
HAR FÖRÖVRIGT ÄNTLIGEN SETT KLART TEEN WOLF SÄSONG 3!!!!! #IFUCKINGCRIEDNOKIDDING #JÄVLASERIESOMSKALLBERÖRAENSÅSJUKTMYCKET
So much bittersweetness <////3 och sjukt förvirrande. Dessutom verkar säsong fyra hittills vara bajsdåligt. Så får se hur långt jag klarar av att se vidare på den.
 
 



Främlingsfientlighet är inget att ha!

 
 
Idag är många fyllda med blandade känslor. Mest arga, för olika anledningar. Antingen för att man har varit för Moderaterna och ledsen för att de rödgröna vann. Eller så har man varit rödgrön och märkt att det var totalwaste med rösterna på Socialdemokraterna (pga de debatter som pågår om nya ledaren). Eller för att Sverigedemokraterna blev Sveriges tredje största parti.
I bilen på väg till stan slog jag igång radion och direkt var det intervjuer med folk som röstade. En man hade varit stenhård Moderat men är nu Sverigedemokrat istället. Med tanke på dialekten skulle jag gissa på att han var från Göteborg. Han var både ledsen för att de rödgröna vann men glad för att Sverigedemokraterna fick så många röster. För att han tyckte att det behövdes ett missnöjesparti för att det skulle ske förändring i Sverige.
  
Jag väljer nu att lämna det här ämnet och gå över till en väldigt underlig händelse som skedde idag!
 
 
 
Påväg till bilen igen efter att jag hade handlat så stoppade en taxichaufför mig och undrade om jag kunde hjälpa honom. Bredvid honom stod en man med utlänsk ursprung och chauffören undrade om jag kunde översätta åt honom då han inte kunde så bra engelska. Han berättade vad jag skulle säga och jag förklarade för den stackars vilsna mannen att hans flygbuss redan hade gått men att taxichauffören erbjöd honom att köra honom dit. Jag skriver nu spanjoren för jag fick senare veta att han kom från Barcelona.
 
Spanjoren tyckte att det lät dyrt med 400 kr till flygplatsen då han ändå inte skulle åka någonstans. Jag frågade honom varför han skulle dit och då berättade han att han skulle möta sin kompis där som skulle joina honom för de skulle sedan upp till Kiruna och göra en naturvandring. Jag förstod att han tyckte det var lite dyrt med 400 kr och sa till taxichauffören att han inte var intresserad, sen erbjöd jag honom att köra honom dit då jag ändå skulle fara hemåt nu. Hans ansiktsuttryck blev sannerligen förvånat och jag sa att jag hjälper honom gärna då jag vet hur det är att resa själv i ett annat land och allt krånglar sig. Jag sa att 50 kr räcker för bensinen dit och tillbaka så han gick med på det.
 
Under bilturen berättade han om att de var nyfikna på att få se norrskenet och att få klätta bland bergen, så jag passade på att lära honom det svenska ordet "norrsken" eftersom knappt jag förstod vad han menade när han försökte säga det på engelska.
 
När vi kom fram gav han mig en hundralapp och jag sa att det var för mycket, att det räckte med 50, men han tyckte att jag var värd mer efter all vänlighet han hade fått. Sen bad han mig komma in och hälsa på hans kompis. Jag gick in med honom och han ville skoja med sin kompis, så han hade redan skrivit en lapp med kompisens namn som han tänkte ställa sig med och visa upp, men ville att jag skulle stå med den istället medan han gömde sig. Han pekade ut sin kompis och jag valde att gå fram till honom istället, sa "Hi, you must be *insert name*. I'm Rebecca, at your service" och skakade hand med honom. Han var riktigt chockad men log sen stort när han såg hans kompis hoppade fram.
Spanjoren viftade entusiastiskt när han berättade för sin kompis på engelska vilken tur han hade haft som stötte på mig och de tackade mig båda hjärtligt. De ville tom bjuda på kaffe men caféet var stängt. Jag sa att jag ändå borde fara hem så jag sa hejdå och önskade dem en trevlig resa till Kiruna, samt förklarade hur de skulle köra för att komma fram snabbast. De tackade och jag for därifrån, supernöjd över att ha fått göra en sådan insats.
 
 
Möt andra med öppna armar, stäng inte portarna för främlingar. Rätt som det är så är det inte så farligt som ni tror. Till och med en blyg tjej som jag klarade av det, då klarar ni nog också av att sprida lite värme och öppenhet.



Chocochocoberry~

 
Idag är det sista chansen att rösta! Visst kommer du att göra det?



Mycket konst på sistone!

 
Fick hem min Alphonse Mucha-kjol igår <3
Så passade på att klä upp mig när jag skulle möta Moa på fiket :3
 
 
Hann dock varken sminka mig eller fixa håret xD Mådde inte så bra igår så stannade även hemma från skolan, men mötet med Moa gjorde att jag mådde lite bättre iaf <3
 
Vi håller på med kändisporträtt på skolan, som kanske många har sett på fb. Så tänkte ladda upp lite progress-bilder här :)
 
Ja, gissa vem jag valde? xD
 
Mmmh so fancy eller vad?
 
Så snyggt! MMH!!!
 
Hä blir bättre!
Tadaaa~~
 
Är faktiskt rätt missnöjd då jag tycker att jag inte alls fick till likheten.... Men vi fick en kort deadline och många sa att de tyckte att man såg direkt vem det var, så jag nöjer mig med det.
 
Här med sin polare Chaplin!
 
Tycker att han ser ut som en tant... xD
 
Och silikon på det! Resten återstår att se ;)