Ett år närmare döden

 
Det här är jag när någon säger att kvinnor hör hemma i köket.
Älskar henne.
 
Förutom att titta på gamla och nya videos av Emma Blackery så har jag varit i Piteå. For med bussen i fredags och åkte hem igen igår. Blev väckt av sång och en tårta med ljus på som jag fick blåsa ut. Det var längesen min födelsedag inte var omringat av fejkade leende för att dölja sorgen inombords, så det var fint.
Egentligen är det idag jag fyller år, men eftersom den är lagd på en måndag så fick vi fira det en dag för tidigt. Gör ingenting för mig, är inte så kul att fylla år längre. Vill inte bli vuxen (nej jag är inte vuxen än).
 
Själva födelsedagen var ingen hit dock. Har varit sängliggandes hela dagen då jag har mått skit. Förkylning med en hals som vill döda mig, mage som vill skita men inte kan och all övrig värk i kroppen som vanligt. Har nästan suckat varje gång någon ringer, vilket inte är många btw haha. Jag är jätteglad över att folk kommer ihåg och hör av sig! Men det är lite jobbigt när halsen hotar att sticka med kniv så fort man pratar haha <////3
 
Niklas kom sedan över efter jobbet. Han hade varit gullig och köpt TVÅ Marabou choklad-kakor (200g). Långt ifrån något jag behöver men det var tröstande <3 Vi tittade på anime och sedan spelade vi lite Mario Kart... där jag bara blev irriterad på en CPU, lol. Inte på Niklas som hamnade 1a jämt, utan jävla Bowser som skulle få nå jäkla fusk-boosters och köra om en hela tiden.
Oh well, livet är hårt.
 
Nu skall jag snart sova igen... Yay. Hatar att vara sjuk och känna att man inte fått något gjort. Om jag har missat att tacka någon så skriver jag det här! Uppskattar som sagt att ni har kommit ihåg mig och grattat, så om jag inte har svarat så är det nog att jag har missat det helt haha.
 
Ha det fint!