Blä.

Hatar att vara såhär förkyld... Ni vet när den låååångsaaamt kryper fram i flera flera veckor...
Vill kunna träna som vanligt, kunna gå snabbare utan att få så fruktansvärt ont i halsen hela tiden och kunna sjunga igen :'<
Här sitter man också och proppar i sig godsaker... Inte så bra :/ Men ska bättra på det.


(bild: John Bauer, så fiiin <3<3<3<3)


Förövrigt har man börjat gå på kurs! MiROi, som AF skickat mig och många andra till. Dock är jag, till skillnad från typ 90 % av resten av folket, positivt inställd till det. Nog för att jag blev chockad över att plötsligt få veta att den pågår i 6 veckor, 8.30-16.00 nästan varje dag, from idag, men är ändå positiv inför det för man lär sig så mkt annat än bara CV och liknande. Jag tex behöver verkligen öva på min sociala kompetens (då den sänkts en aning sen i höstas..? Hm... Har nog suttit hemma ensam för länge och tänkt massa onödiga tankar..), vilket kommer väl till hands och dessutom passa på att öva upp mitt självförtroende. Sen så är jag alltid öppen till att testa nya saker och lära mig massa nytt, så det här passar gott och väl för mig :)
Vi såg en riktigt bra film idag, "Skillnaden som gör skillnaden", rekommenderas till alla som älskar att lära sig om människors beteenden och medvetande :)

Har också en del panik inför Kinaresa.... Men har satt upp ett mål om att fixa allt sånt som ska med visumet den här veckan, samt även lite andra saker som måste göras snarast!
Ska nog sätta mig och radda upp en massa små-mål tills jag kommer till huvudmålet :) Ett ganska bra tips man fick från dagens "lektioner".






Filla

Vad roligt det låter!:)som sagt, fika på stan snart!

Rebeccs

Indeed! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo