Don't underestimate mah powaaahh



Imorgon far man då, till en liten by kallad Masugnsbyn c:
Vad ska jag dit och göra? Jo, för min söta kille ville visa upp mig inför folket där, dvs hans pappa och resten utav släkten på deras sida. Det känns som om det kommer bli rena äventyret, hehe.. Han har bestämt prompt att han ska få upp mig på en skoter och köra den, vare sig jag krälar på marken av min förkylning eller inte.
Även om jag skulle vilja göra som på sista bilden på meme'n så.. känns det inte som en höjdargrej att fara när man känner sig så sjuk under dagarna... Men förhoppningsvis blir det bättre imorgon och jag ändå orkar ta mig ut ur huset :)
Känns verkligen spännande att få åka dit, se hur de bor där... Samtidigt som jag är skitnervös. Var redan nervös innan för att de ska tycka illa om mig... Och nu när jag är täppt i näsan och snorar och håller på, kommer ju se helt groggy ut. Men har nu intalat mig själv ett tag idag om att det kommer gå bra, kommer inte bli lika dålig som jag varit nu i förkylningen och att det säkert blir jätteskoj utan några jobbig och pinsamma situationer :)
Om man lyckas hålla den inställningen så tror jag nog det funkar, haha.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo