Kristallsjukan?


(bild från DeviantArt, tycker den är så mysig <3)

Vaknade bredvid min älskade av att det kändes som allt snurrade runt, tillochmed när jag blundade. När jag tittade upp i taket var det som att åka runt i en karusell och sedan bar det av med att vara sängliggandes nästan hela dagen. Usch och fy över hur man mådde.
Elis var så gullig med att hjälpa mig ta mig till från sängen till köket, från köksbordet till badrumsdörren osv. När jag började bli hungrig kände jag samtidigt illamående och efter jag hade ätit bad jag Elis ta med en hink in till rummet bredvid sängen, eftersom jag just då orkade knappt sitta upp. Huvudet kändes så tungt... Som ett bowlingklot! Samtidigt som det kändes som om man for över de sju haven...
När jag förklarade för Leena så undrade hon om det var så dåligt att jag behövde åka till sjukhus. Men då hade det hunnit bli eftermiddag och jag kände mig redan bättre, rummet snurrade inte längre men huvudet var lika tungt. Så när jag skulle hem fick Elis följa mig till bilen och hjälpa mig bära mina grejer, syrran fick sedan hjälpa mig bära in dem i huset. Efter ett tag testade jag starta datorn och surfa lite, men efter 10 min gick det bara inte mer så.... man kan säga att hela dagen har jag bara legat i sängen och hela eftermiddagen gick åt att sova, så jag undrar lite hur det kommer gå att sova inatt x)
Leena berättade också att det antingen kan vara något grejs som håller på efter jag precis varit förkyld, eller så har/hade jag kristallsjukan. Vad jag förstår så verkar det vara när små kalkstenar, sk. kristaller, lossnat från den vanliga platsen i balansorganet och hamnat på ngt annat ställe. Så när man då vänder på huvudet eller bara rör på det förflyttar sig kristallerna sin tyngd till det andra stället och orsakar yrsel. "Vanligast är att yrseln kommer när personen böjer huvudet framåt eller bakåt, eller har legat ner en längre tid." stod det på Expressen (webb) och så hände det för mig.
Men det är ju en sjukdom... Så vi får se vad som händer framöver. Det kanske bara var någon släng av det som kommit tillfälligt? Vad vet jag..?

Ikväll fick jag till min glädje se att en person jag bevakar på dayviews kan tänka sälja sin klänning som hon har sytt själv <3<3<3<3 Vi får se hur det blir med storlek, frakt och liknande men det verkar lovande iaf <3
På måndag åker jag och älsklingen dessutom ned till Göteborg med tåg, kommer fram dagen efter. Har verkligen saknat hemstaden <3 Så hur ska det gå med att ställa om sig till att inte bo där längre? :P
Man vet aldrig förrän man testat! :)
Jag är då helt inställd på att försöka ha bott här uppe i minst ett år iaf c:





Leena

Det är visserligen en sjukdom, men den går över av sig själv efter ett tag. Det är inget du behöver dras med hela livet - om det nu är det du har...:)

Filla

Men finaste gummnan. Hoppas det blir bättre! Du har då alltid otur med att bli sjuk och grejer. Ha så kul i götet, när du kommer hit igen ska vi ha skoj!

Rebeccs

Hm... Ja, nog gick den över så sätt men ibland känner man sig lite rädd när man inte har någon med sig på stan :/



Filla: Oh ja, och nu har man åkt på en till förkylning xD Whoopidoooo!~

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo