MiROi

Oh the memories.. <3 YwY





Jahopp... Detta var en ganska händelserik dag.
Arbetsförmedlingen sa senast att jag skulle dra till MiROi den här dagen. Fick inte reda på vad jag skulle göra där, utan bara att jag skulle göra det.
Jag trodde förstås det bara var en kurs som AF arrangerat... men när jag kom dit fick jag höra "Ja, kanske dags att lära känna varandra eftersom vi ska vara här i sex veckor."
Vänta, va?
"Det är det här schemat och vi börjar 8.30 och slutar 16.00"
Vad i...?
Samt även när jag försiktigt frågade om man skulle få några papper på kontaktuppgifter ifall man skulle bli sjuk så var det som om han inte hade tänkt ut det än.... Wtf liksom.

Nog för att jag inte har något emot det. Jag har ärligt talat längtat så mkt efter att få gå till jobbet eller skola eller dylikt att jag höll på att typ bli deprimerad eller nåt. Haha I´m so nerdyyyy~

Nä men seriously. Är bara sån att jag både gillar att ha mkt att göra, men hatar att stressa. Så med andra ord, jag tycker om att vara ledig men det får inte bli för länge helt enkelt (om man nu kan kalla arbetslös som ledighet då man ständigt är nervös för det låga antalet pengar i plånboken).

Haha och just precis precis har jag köpt mönster till att kunna sy klänning (det var för svårt att göra själv.. :/) för jag trodde att jag skulle ha mkt fritid fram till jag reser söderut, men icke sa nicke!

Hursomhelst ser jag bara positivt på det här MiROi :) Iaf som det ser ut nu..
Men gillar inte att de och AF är så dåliga på att informera om saker så man får sådana här överraskningar.. (Det låg tom ute i ödemarken typ med inga skyltar som visade vägen. Smart AF, smart! (y)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo