Dieter på jobbcoach...



Den är så fin <3

Här sitter man på MiROi och fick lyssna på en som berättade om kost och hälsa. Dock kunde jag inte låte bli att såga henne totalt, förlåt <3 Åtminstone i mina tankar.
Ja, visst var hon kunnig om allt med aminosyror och transfetter osv, men allt höll man väl inte riktigt med. Man kan säga att halva föreläsningen i grund och botten hamnade om dieter, eller så kallad ändrad livsstil (LCHF, GI, whatever) och eftersom jag är allergisk mot allt som har med dieter att göra så satt jag inte med gillande min till allt hon sa.
Nu får ni inte heller missförstå mig, hon sa faktiskt en hel del bra saker också, som hur dåligt det är med tex nutrilette produkter och metoder som går ut på att gå ned väldigt snabbt som gör att man också går upp i vikt väldigt snabbt, samt kunskap kring det. Men just det här att hon var så inne på ord jag bara vill kräkas på som "bra fetter" "det är nyttigare än det" "undvik juice för det innehåller så mkt socker" och då "dieter". Jag håller med om en del saker som att man kanske inte ska äta så mycket socker och hel/halvfabrikat, men allt sånt handlar om hur man äter utöver det och för henne lät det som om det var förbjudet. När det faktiskt finns tillräckligt mycket fixering om hur man ska äta tyckte jag att hon kunde berätta om hur kroppen fungerade osv och inte vilka dieter/metoder för livsstil som är så fruktansvärt bra. För mig som gått igenom en hel del blir bara arg när man måste sitta och lyssna på sådant, och det klart, det är dumt av mig att göra så istället för att bara stänga av öronen. Men jag tycker att många glömmer att det inte bara är "småtjejer i tonåren", som hon uttryckte det, vars tankarna kretsar ofta till nyttigt och viktnedgång och hela fadderullan, utan att det oftast pågår mellan 12 års ålder till 25. Man behöver alltså inte vara "småtjej" för att bli påverkad av hetsen kring hur man ska äta.
Så ja, hon hade en hel del bra saker på lager eftersom hon var påläst och dessutom tror jag att hon nämnde något i stil med personlig tränare, men sitta på jobbcoach och prata om vad som är rätt och fel att äta tycker inte jag var särskillt lyckat. Det finns faktiskt en rad anledningar som inte bara är ursäkter till att man kanske inte kan byta ut allting och det finns en del som blir påverkade på fel sätt.

Menmen, nu är det lunch! Hoppas att ni andra får en fin dag idag! <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo