Surr!



Har börjat knarka den här låten <3 Längesen man lyssnade på Evanescence egentligen :P

Idag har varit en sån där dag då man bara är le rage.
Så sur på tillvaron och vissa personer så man håller på att sprängas.
Har också käkat så mkt att man vill spy, blä.

Vill bara lägga mig i tillfällig koma och hoppas på att jag vaknar upp en dag med mindre surr i huvudet...



Whinewhinewhine



Hehe.
Satte ihop den här då jag kände mig så töntig och ful med alla tårar och snor, haha.
Bilderna är snodda direkt från Google, så har inte frågat om ngn copyright,
men ah,
nu vet ni att det inte är mitt, bara satte ihop bilderna med text.

Tack Emilie för att jag fick ringa dig mitt i natten och whina <3
Det är så skönt när man har en vän man kan ringa när det är som mest akut.
Är så tacksam för ditt stöd <3 Haha och förlåt att det blev så länge,
hoppas du inte hade ngt särskillt att vakna upp tidigt för.
Love u man, love u <3



Eeeeek!!!!



Random bild på kissemiss bara för att den är så söt!!! <3<3<3<3

Men nu till serious business.
Fick nyss ett mail om att jag får komma på antagningsprov vecka 12, MEN att jag måste skicka kontrollanmälan genom brev eller mail MED noterna jag ska ha komp till innan den 22a februari.
Så då är problemet.... Alla mina noter är i Göteborg Q_____Q Åker heller inte ned förrän den 27e....kul.

Undrar om jag vågar skicka noterna från Götet...? (är otroligt paranoid när det gäller posten)
Har iaf skickat ett mail till min körledare och frågat om han kan hjälpa mig med att skicka noterna via mail.
Oh, wish me luck </3 T____T



It's getting hot in here~



(bild från syrrans mormors kamin)
Haha den är dagen har bara ägnats åt att slappa. Jag och älsklingen vaknade vid 13.00 och käkade frukost samt kollade på X-men film <3
I går röjde vi på krogen med Mathilda och Karoline~ Resten mötte vi där senare, haha. Känner mig stolt för jag hade bestämt mig för att bara använda sedlar så jag inte luras av kortet, vilket funkade~ Hade ändå inte tänkt dricka så mkt så det blev rätt ekonomiskt ändå.

Nej usch så varmt det är här!!! Leena ösade med ved i spisen så nu är det kokhett i huset :'C
Ser dessutom på "En shopaholics bekännelser" som är både lite irriterande ibland, men ändå bra för man fastnar i den, haha.
Men dags att avrunda! Hoppas att ni också hade en fin helg! :)
Hejsvejs~



Shopping~



Derp, sämst ps men orkade inte göra det ordentligt x) Tänkte bara visa det jag har shoppat under januari månad, dvs under rean (en del är även från mellandags rean).
Lite dåligt tagna bilder men men x)


Lite närbilder!
Kärlek på ringen med fjäril <3 Använder den dock inte så mkt då jag mest använder silver, men oh, så vacker <3



Underbart vackert halsband, men så oerhört skört :C



Kärlek på ögonfransarna <3 Men avskyr den där ögonskuggan...
Har tittat på det hur länge som helst eftersom ja, det ser så vackert ut. Men vet inte om det är mina penslar det är fel på men det går verkligen inte få till det... Blir bara klumpigt och konstigt. Så här har man slängt pengar i sjön på något som man tänkte "ja men nu ska jag köpa ngt dyrare för en gångs skull så man får lite kvalitét på köpet".



Läppstiften fick jag faktiskt av pojkvännens mor <3 Har letat efter rätt färg jättelänge och så råkade hon ha det, haha :) Tack så mycket <3



Penseln mellan har jag redan en utav, men tycker att den är så bra så köpte en till, bra att ha i reserv så behöver jag inte bli alldeles förtvivlad om min favoritborste skulle vara borta.

Haha och hur mycket pengar har jag spenderat på detta? På tok för mkt... Men kan trösta mig med att de flesta var till ett mkt bra pris på rean, så jag passade på x) + att jag inte bara köpte detta, utan köpte kläder också, haha (och ja, jag har satt begränsning på mig själv nu, sparar undan pengar också).



Workout!

Nu tror ni säkert att jag ska skriva ett lååångt inlägg om hur jag ska äta, träna och allt möjligt hokus pokus för att nå min "drömvikt" eller "drömkropp".
Nä, faktiskt inte. Jag är nämligen ganska kritisk mot allt sånt iom att media gärna slår ihop sig med vetenskapen ibland och även för att tja... jag har varit med om allt möjligt sånt, kanske med lite mer kunskap och logiska tankar, men för mig skapade det bara en sjukdom från helvettet. Så nej, jag strävar inte efter sånt längre, mer än att skaffa bättre kondition och bygga upp muskler så jag blir starkare, men har inte direkt behöv av att ägna livet åt att skulptera kroppen.
Det här handlar lite om tankarna jag får kring media, hur jag skrattar åt dem och mina funderingar om "hur tänker folk egentligen om det där? Varför söka mirakelmedlen..?"
När jag förespråkade till folk som vill gå ned i vikt att äta ofta och att det inte finns något farligt livsmedel så lyssnar de alltid med dövt öra. Ja, jo, jag har slutat försöka påverka dem med mina teorier. Inte bara för att jag märkte att jag inte kan vara den som säger aja baja, inte bara för att jag märkte att "vad är det för skillnad på mig och media om jag försöker påverka min vän att göra på mitt sätt..?", utan också för att tja... det blir ju tröttsamt när personerna kommer och klagar, säger
"uuuuh, jag är så tjoooock, så ful blablabla, behöver äta nyttigt (har förövrigt börjat hata det ordet) och träna buuuhuuu"
och jag säger "men gör såhär då, så gick jag ned i vikt innan det började skena iväg."
De säger "Ja! Vilken bra idé!" och nästa dag skiter de starkt i vad jag sa och utesluter måltider eller börjar med en konstig diet som typ äta barnmat.
Herregud. När folk säger "men sluta klaga och ta tag i det!" så finns det en viss sanning i det, men man misstolkar det oftast. Om man är den där personen som är normalviktig men tycker fortfarande att man är jättetjock och har testat allt möjligt för att gå ned i vikt, är det inte dags att börja fokusera på sina andra problem? Att "ta tag i det" gäller då inte att man ska forma kroppen för då mår man bra psykiskt, det är bara ngt media har målat upp. För vem annan än du och divor i världen, bryr sig egentligen om hur just DU ser ut..? Oftast, de jag hör från tjejer som kritiserar andra kvinnor, så är det väl om det är en sminkning som ser konstig ut eller hur de klär sig, om de ser "tjocka" ut eller "mulliga" så är det ofta så att de verkligen ogillar personens personlighet, eller helt enkelt är arga på dem. Nu tycker inte jag det spelar någon roll om någon kletat på sig smink "fel" eller liknande, säger bara att just peka ut någon som har lovehandles eller dylikt händer inte så ofta i vardagen. Det är bara ni själva som står där framför spegeln, på vågen eller med måttbandet som står och kritiserar er själva.
Åh, hade en bild i huvudet som jag så gärna vill lägga upp här... Men har den inte på datorn och kommer inte ihåg vad den hette.




Nu blev det massa babbel om sånt istället för det jag egentligen tänkte skriva, haha, men de går ändå hand i hand litegrann.
Jag såg nyss på tv-shop som sändes i ett avbrott av ett program och fnissade lite för mig själv. Undrar hur många som går på det där. I det här fallet var det en träningsmaskin.
Vad jag vet så är det ingen jag känner som har gått på det där. Så fort man nämner "tv-shop" så rycker man på axeln och säger "naahh, de bara lurar en på pengar" eller dylikt.
Jovisst, kanske maskinen tränar lite magmuskler och tjofadderittanrej, men kom igen.... träna på den snurrsaken i fyra veckor, INGENTING ANNAT och det nämns inte ens om kost (när personen var kraftigt överviktig, jag menar, hallå? Personen kanske förut bara åt en måltid per dag och Mc Donald´s, Pizza, kinamat varje dag och när personen äntligen tog tag i problemet med övervikt kanske denne läste om att äta flera ggr under dagen, lite variation + grönsaker på tallriken? Kanske träffade en coach kring maten också. ), det har åtminstone jag svårt att tro på. Man kanske använder det som ett av alla sina träningsredskap, men den är inte någon mirakeluppfinning (som alla andra reklamer på maskiner och dieter).
Vet ni vad ordet diet innehåller? Räcker det med att säga att det börjar på "die"?
Skulle det vara så att det alltid kom nya dieter om det var en diet som verkligen var så bra?
Låt mig lägga in ett bra citat från en riktigt klok människa:

"sedan 1968 har metoderna för viktnedgång blivit alltmer raffinerade, eller vad sägs om Fit for life-dieten, 3-stegsbantning, kesobantning eller fruktfasta? Eller flygvärdinnedieten, potatiskuren, fettbrännardieten eller varför inte Righospitalets diet bättre? Ska man kanske rent av satsa på vitalkuren, citronkuren, äggdieten eller vårbantningen istället? Håll med om att om bara ett enda av dessa tips hade fungerat, då hade man inte behövt hitta på nya, eller..?"

Måste också tillägga att här menar hon om de dieterna hade fungerat i längden, eftersom många är ute efter lyckokänslorna för stunden (och märker sen att de blir olyckliga igen).

Och till er som använder en viss diet, men vågar inte lämna det förhållandesätt ni har till maten för att ni är rädda för att rusa upp i vikt igen. Don´t worry, människan har däggdjurets långsammaste kroppsförändring. Ni går alltså inte alls upp 5 kg i vikt bara för att ni har "tjockat" er ett par dagar i rad med bara godis, glass, snacks och "fet mat", om det skulle hålla i sig så varje dag under lång tid eller så, ja då kan ni nog förvänta er viktförändring.
En diet är bara något tillfälligt, om den endast är avsett för att gå ned i vikt. När ni nått er målvikt måste ni öka igen. Tex LCHF dieten. Tror ni verkligen att hjärnan bara omställer sig till att
"oj! Nu blir det bara protein och fett resten av livet, dags för omprogrammering!"

Njah...
Det finns en anledning varför Svenska Näringsrekommendationer uppmanar människor till att äta alla delar ur matcirkeln. Jag skulle kunna skriva ned en hel vetenskap till varför man inte bör utesluta någon del ur den, men låt oss kortfattat säga att kroppen och hjärnan behöver näring från alla delar i det långa loppet. Dessutom är det många dieter, som LCHF, som inte är färdigutveklade i vetenskap än. Man vet tex inte om den förstör annat i kroppen, som blodomloppet och andra viktiga delar av kroppens mekanismer.

Nä, nu blir det slutsnackat... Det här var som sagt mina tankar kring all vikthets, som ironiskt nog alltid börjar på våren efter julen då man har "tjockat sig" med så mkt julmat och julgodis. Alla glömmer att man sedan återgår till sitt vanliga liv...



Who says you're not beautiful?

Hm... Jag vet inte vad det är men jag har börjat komma in på såna här girly låtar. De är så mysiga att lyssna på, har tex alltid gillat Miley Cyrus (dock aldrig vågat erkänna det, haha, rätt töntigt ändå att inte stå för det..)
Men har aldrig riktigt gillat Selena Gomez sådär hemskt mkt... för att hon endast spelat, enligt mig, så kaxiga och rätt bitchiga roller. De jag har sett iaf.
Men tycker om den här låten, för det ligger något i det <3 I texten.
Har haft en rätt dålig dag med mitt självförtroende, så den här låten piggade upp mig något <3
Ta en titt vettja ;) Jag lovar, den bits inte~




Hm.... Börjar bli rätt många videos som läggs upp här, don´t ya think? x)
Hoppas inte SOPA får tag på mig, derp.



Deliver us!

Sitter här och mumsar i mig cupcakes <3 Känner mig så onyttig, haha.. Bara latar mig i soffan, käkar å käkar å käkar och går inte ens ut på promenad. Tror nog jag ska ge mig ut i kylan sen ändå, mest för friska luftens skull.

Så vad har hänt?
Jag har sökt jobb! Yay~
och jag har sökt musikskola! YAAAY!! <3

Undrar om jag lyckas klämma in GMU inför hösten också... Är ju inte alls i form ens för att mönstra, men kanske hinner trimma till det..?

Har så mycket jag vill göra och hinna göra....
Vill lära mig dans och ha det som fritidsintresse.. Vill få hit min synth så jag kan öva lite på pianobitar, vill åka till Uppcon i juni, vill få bort min satans förkylning som sitter i så förbannat länge.... Vill att Kinaresan ska gå ihop ekonomiskt osv, vill ha jobb men samtidigt ha ledigt för en massa saker (själva Kinaresan går på 15 dagar liksom! + utöver det då jag måste ta mig till Stockholm och övernatta där..)

Skulle väldigt gärna ha velat gå på Emilie Autumn i Göteborg... Men inser nu att det varken hinner jag eller har råd med samt även om jag skulle få jobb så skulle jag knappast kunna ta ledigt för nå sånt.

Åh jag vill lära mig så mycket! Det är så mkt jag har velat göra hela mitt 19åriga liv men som jag aldrig kunnat göra tidigare och då kommer allt som en explosion nu efter studenten. Dessutom kostar ju allt satans massa pengar så man blir ju helt knäckt X___x

Oh well.. Haha det här inlägget känns som att det blev väldigt rörigt... Som kompensation kan ni få lyssna på min favoritlåt från Inflames senaste skiva <3




Cosmic Love <3

Så himla fin låt och video <3 Det var ett tag sen jag knarkade den.. och nu är missbruket igång igen, haha <3





Fredagsmys~

Idag for syrran till sin kompis Olivia och lever livet medan jag och Leena satt hemma och myste med hemmagjord thaimat. Därefter blev det fruktsallad med Noggerglass, farligt gott var det haha <3
Vi kände för att pigga upp oss ännu mer och ta chansen när vi nu har den med att titta på en mysig må-bra film <3 Och den var verkligen det, riktigt bra romantisk komedi :)
På trailers och så kanske den inte verkar som sevärd liksom... men tro mig, det är den :) Rolig och... ja, ganska med i hur verklighetens hysteri ligger till egentligen, mest ur kvinnors perspektiv kanske.




Men man kanske ska ta och lägga sig?
Saknar min älskling :'<

Innan jag avslutar vill jag tillägga detta:
"What do you call a blind dinosaur?"
"Do-you-think-he-saurus"

<3<3<3 Haha, kunde inte låta bli att sno den från Saga x)

G'night~~



Musikhögskola


(Bild av Eredel på Da)


Sitter i fåtöljen och känner nästan för att dra frenetiskt i mitt hår av allt man har att tänka på.
Det som jag oroar mig för mest just nu, förutom jobb och lägenhet, är sökandet till högskola.
Jag skulle vilja gå på musikhögskolan här i Piteå och utveckla mer av mina kunskaper från kören om klassisk musik.. men såg för något tag sedan att själva antagningsprovet går ut på att man ska kunna både piano och sång, om jag läste rätt. Andra skrämde mig med att säga "tänk på att de andra som söker dit har säkert gått musikskola och dylikt, samt även hållt på med det jämt på fritiden. De är på en helt annan nivå än du, som endast gått i kör och bara hängt med i vad som händer".
... så då gav jag upp den tanken och lät tiden gå.
Nu är det bara ett par dagar innan sista ansökningsdagen och fick lite peppande kommentarer här och där om att jag borde åtminstone försöka, sen om jag kommer in är inte hela världen men kan alltid testa. Kul att man ska ha problem med halsen just nu.
Har sedan en bit innan jul haft brännande hals men ingen riktig förkylning. Först nu börjar den bryta ut, men långsamt. Hur ska jag kunna ansöka när det enda jag kan på piano är en enda låt som jag nött ut genom eget initiativ till övning, och har en röst som bara raspar och.. ja, försvinner ibland när jag tar vissa toner?!
Åååh, jag är så trött på min hals.... Så trött på att inte veta vad som är fel på den!
Alla läkare som tittar i den säger att den ser jättefin ut och de har både skickat remisser till öron-näsa-hals läkare och logopeden. Fortfarande såg halsen bra och fin ut, har dessutom opererat bort halsmandlarna när jag var liten och när jag var hos logopeden (för de tänkte att jag kanske hade fel sätt att tala på så jag ansträngde rösten) fick jag bara massa beröm för min goda hållning och fina röst osv... Fick förstås en diagnos, som jag inte kommer ihåg namnet på, men betydde ungefär: "frisk hals men illusionerande smärta" just för att jag känner den, men ingen kan hitta eller se den.
Mitt nästa steg var att söka efter sångpedagog men det har inte blivit av bara.. Och så är det ganska dyrt. Därför kom jag att tänka på musikhögskolan. Jag saknar ändå att gå till en skola och få lära sig det man intresserar sig så mycket utav. Och när det gäller musik finns det ingen gräns över hur mycket jag vill lära mig! Allt från piano, gitarr, stråkinstrument och bättre sångröst + mkt mer, har varit mina stora drömmar!

Så frågan är om jag vågar..
och om jag kan.



Sommarlängtan <3



Lite somrig bild och en cool min på Benso... som... inte ser lika smart och sofistikerad ut i verkligheten som på den här bilden, haha xD

Jag saknar sommaren.. men vill ändå ha kvar vintern ett tag till. Det är så vackert med alla årstider, jag önskar jag vore en mer duktig och erfaren fotograf så jag lyckas fånga naturens skönheter på bild!


Men nu sitter jag här och har nyss dragit av min peel-off mask. Har lite ångest över hur jag ska ha råd med alla nöjen jag vill gå på. Uppcon... Emilie Autumn... Metaltown... och så Kinaresan är ju inte lite pengar det går åt!
Sen så är det ju körkortet också... och lägenhet. Jeez, kommer inte att vara lätt :/
Oh well, nu ska jag försöka röja upp lite här hemma! Over and out! ;)



Edgarrrrr~ *0*



Sötaste och gossigaste katten evur <3 Han och Benso, lilla valpen i huset, har nästan likadan täckning (kallas det så?) så det ser ut som att de kommer från samma kull, haha!
Han är så söt <3 Oh, speciellt när han hoppar upp i soffan och kliver över en när man skriver på laptopen och stryker sig mot sitt ansikte så man själv nästan hostar upp hårbollar x)


Tänkte lägga upp bilder på två söta djur till <3
Benso, med inte lika galen posé på bilden som han brukar sova i, speciellt på pappas mage, haha!

Elis söta katt Milda <3 Dock är hon lite småtaskig för hon är ju så gossig men.... klappar man fel så bits och rivs hon :'<
(älskar den här bilden, trots att den blev så suddig. Så awesome <3)



Jobb jobb jobb...

Så himla awesome <3



Men nu till annat!
Har nu skrivit CV för fullt. Ett par stycken på Word/OpenOffice och några på hemsidor till för cv´n.
Skrivarn vill dock inte skriva ut så det blir enkelt och snyggt.. men jag löser det på något sätt! :)
Jag har iaf bestämt mig att innan vardagarna tar slut så ska jag iaf ha det utskrivet. Sedan får vi se hur det blir med utdelandet, men det ska då inte ta alltför lång tid, senast nästa måndag!
Hoppas verkligen jag får ett jobb snart!! *___*



De fina ädelstenarna~

Bästa hästfilmen <3 Såg den med syrran för ett bra tag sedan och blev helt tagen.
Tack vare syrran så har jag förälskat mig i dessa fina individer <3
Skulle jag vilja rida? OH JA! Men ekonomiskt kommer jag inte så långt...

Hästar är så vackra, så förstående och ja.... jag kan erkänna att jag själv har gått till stallet för att prata ur mig när jag inte mått sådär på topp. Så fint det skulle vara om man kunde få ta hand om en häst, rykta den och ja, framförallt rida den. Få komma bort från tillvaron ett tag, ägna sig åt att sköta det man älskar och bara känna sig förstådd bara av att vara där, då de känner av känslor så bra.

Något annat som finns i mina dagdrömmar men även drömmarna om natten;
Tänk dig, du som möjligen läser, att kunna rida en häst man fullkomligt litar på och rida barbacka på en äng vid solupp-ned-gången, sträcka ut armarna och känna luften treva genom hårslingorna och bara... ja... känna sig helt fri, helt enkelt.. Nog för att jag aldrig skulle våga rida utan hjälm, haha, som knappt vågar cykla utan det (ja, jag är en mes men är ju ändå försiktig)
Jag vet att syrran känner likadant, säkert en mer brinnande känsla, eller kanske rättare sagt dröm, för henne då hon är lite mer insatt i hästämnet än jag. Men åh... tänk så underbart <3

Här kommer en härlig låt att lyssna på tillsammans med klipp från filmen :)




Ungdomar nuförtiden...

De har bråttom, de super vid tidig ålder, flickor sminkar sig vid nio års ålder och för någon vecka sen såg jag och Leena i H&M´s affär två småflickor vars bröst var platta och var säkert 10 år, diskuterade vad de hade för storlek och tog en B-kupa "Den här skulle nog passa dig!" "Ja! Den tar vi!"
.... Med spets och om jag inte minns fel var det leopardmönster på det tom.

Herregud flickor, hur tänker ni? Och pojkar också. Vad får er att tro att varenda tjej sprutar som en fontän av orgasm under första samlaget? Vad får er att tro att hon njuter, vill ha er så mkt första gången när ni "tar henne så jävla hårt". Vad får er att tro att hon vill ha sex med er om ni säger "Jag ska spräcka din fitta så jävla hårt asså <3"
Eh... va? Oj vad påtänd man blir, säkert. Kul att få värsta pressen i 7-9an om att förlora oskulden, speciellt hos tjejer, vad jag vet. Tom yngre i extrema fall. Varför ska det vara sån jävla press på allt, varför så bråttom?!
Och tjejer, vad får er att tro att det enda ni är värda är er kropp för killarna? De där pojkarna sprudlar av sexlust och spermier, kommer knappt kunna hålla sig från er flickor som tror att ni måste bli ännu magrare för att de ska märka er. Vad är grejen med att förlora oskulden så fort, och då menar jag ni som gör det.... bara för att ha gjort det eller för att alla andra redan hunnit göra det. Det är så korkat att jag blir förbannad... Och samma med alla ungdomar som börjar supa vid tidig ålder. Orkar inte ens spinna vidare på det.

Jag har då nästan lust att säga att det var bättre på min tid, trots att det bara skiljer några år, men jag hade då inte all denna idiotiska grupptryck. Inte lika mkt och det blir bara värre för varje år..

Ah, jag känner mig inte så klar i huvudet just nu så det kan vara ganska konstigt skrivet, men hoppas ni förstår ändå x)
Tack å hej!



With and without you



Saknar dig så mycket min älskade <3
Varje minut utan dig blir olidlig
Vill känna din värme, din närhet, din kärlek för mig
Vill gosa i din famn och pussa hela ditt ansikte, känna din kropp intill mig och titta i dina vackra ögon
Älskar när du lägger handen ömt och kärleksfullt om min kind och kysser mig
Du är så snäll, så rar, så underbar
och dina läppar så lena
Du är så fin, så gó, så härlig
Min kärlek för dig är för stor att beskriva

Du är min
och jag din

Jag älskar dig <3



Nyår~

Nu äre minsann 2012, det fruktade året från många håll.
Vi får väl se vad som händer, jag hoppas då på att jag kommer leva livet ut ända tills jag är gamling :)

Så nyårsafton.. Väldigt annorlunda just med att jag är van vid nyårsfirande i Götet :)
Fick fira den med underbaraste pojken i hela världen, samt även med fina Mathilda och massa annat folk, gamla bekanta som nya. Riktigt sköj var det och härlig stämning <3 Dock råkade jag förstöra kvällen/natten för mig (och jag hoppas att jag inte gjorde det mot de andra också) genom att halka på jättehalt golv när vi dansade och slog i bakhuvudet så jag fick en rejäl bula. Det gjorde inte så ont först då jag kunde ställa mig direkt efter, men efter typ 10 min kom värken osv och jag fick bli sängliggandes nästan :( Tur att det hände typ 2 på natten och inte kring själva nyårsfirandet, hade nog failat till det rätt ordentligt annars.

Men det var kul iaf och min kille var så stilig i sina finkläder med väst, skjorta, finbyxor och allt <3 Kände mig också lite fin måste jag erkänna... Är så himla kär i den klänningen och mina leggings som ser ut som det är massa stjärnor på <3 Och sminkningen med detaljerade stjärnor och glitter å grejs <3
Härlisch~

Här får ni en fin liten bild från någons deviantart och ett gott nytt år lite i efterhand sådär ;)