Once upon a time - check!


(Skönheten och Odjuret <3<3<3<3)

Nu har man sett klart alla Once upon a time avsnitt som finns ute och det var seriöst den bästa serien jag någonsin sett! Så underbar!!!

Men vad har hänt nu då? Vissa tycker att det har gått ett tag sedan jag gjorde ett inlägg... Men jag har gjort flera inlägg, bara det att internet har dött varje gång jag försökt ladda upp dem. Låter som en ursäkt men det är så, internet är sämst här nere. Och jao, jag är i Göteborg nu :)
I fredags var jag på Sofias student och träffade massa nya folks. Jag var nog den ende som var nykter, haha, kändes som jag hade magsår så jag fick inte i mig mer än en cider. + Det är jag också förkyld så snacka om att jag var trött och seg den kvällen.
På lördagen for jag och Willy till Liseberg och mötte upp Tommy och hans familj samt min barndomsvän Angelica. Det var en riktigt dålig dag att åka dit på.. Inte pga vädret utan pga min förkylning, så det var en hel del kämpande med att hålla sig pigg och glad ^^' Men Angelica verkade ha kul så det verkade inte vara förstört för henne. Jag hade också riktigt kul så jag ångrar inte att jag for dit :)
Kring sju på kvällen kom jag hem och jag däckade. Direkt in på toaletten för att tvätta av mig smink, borsta tänderna och sen pladask i sängen. Jag var helt slut och huvudvärken satt i som om det var någon som bildligt talat slog med en hammare mot min hjärna. Så halv 8 ungefär somnade jag och vaknade halv 8 på morgonen, nästan precis 12 timmar. Så idag har jag inte orkat göra mkt, men orkade iaf plocka rabarber och skala dem! Skulle gärna velat göra en rabarberpaj också men hade hunnit smörja in händerna med hudkräm efter jag skalat dem då syran förstört fingrarna en hel del. Händerna såg ut som reptiler redan innan så det var på tiden att jag smörjde in dem. Så Willy är nu snäll och gör både kräm och paj av det :)

Det här är ungefär vad som hänt sedan jag kom ned hit. Ska till frissan imorgon och på tisdag far jag till Marias student. På onsdag åker jag igen.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo