Resfeber?


(Bild tagen från Da, as usual)

Sitter och säkerhetskopierar filer till extern hårddisk så att jag kan tömma kameran helt före Kinaresan. Lyssnar även på härlig 8-bit musik <3 Metroid, Mario, Zelda, Megaman, Castlevania, etc.

Är så arg på mig själv då jag blivit allt slöare med att komma igång med saker. Så nu har jag jättemycket att göra på två dagar, yey (y) Men jag har mig själv att skylla, bara att ta itu med det.

Vad behöver jag göra före resan då?
Luuuuugna er, jag ska berätta!! Var inte så ivriga!
(OH THE IRONY <3 Hahaha)
Jao det blir till att göra klart cv´n och skicka till 5 olika jobb, skicka ansökan till andra högskolor (musikskolan är körd för mig, tyvärr...), beställa flygresa hemåt, beställa Uppcon biljetter (JAG. SKA. FAN. DIT.), börja göra iordning packning inför Kina och om jag hinner ska jag göra en till blogg enbart för jobb :)

Usch, börjar få resfeber eller vad det nu kallas... Haha har blivit så jäkla skraj för allt, tönt jag är!
Hela tiden tankar som "Tänk om resväskorna försvinner på vägen? Tänk om jag blir bestulen? Tänk om jag blir skadad? Eller mördad? Då kanske det här är sista gången jag får se mina nära och kära..."

Jag VET att man inte ska tänka så... och att man aldrig kommer ut och gör något om man inte gör risker. Men oturen genom åren har fått mig att gå från envis, modig liten spillevink, till en feg och fjantig liten jänta. Jag vill inte få det att låta som att jag skyller ifrån mig, eller att jag på något vis skulle verka som att jag skyltar med det, men i min självkännedom jag kan ju inte undvika det faktum om att jag varit med om en hel del som fått mig att tänka om och vara rädd för allt...

BLÄ för sånt. Får försöka vrida om så att det blir positivt.
Det blir bara för mkt om jag ska försvinna också, det kan ju inte vara meningen att det ska hända.





Elis Lantto

Du har ju Moster som håller dig i handen hela resan :D

Rebecca

Jooooo....... men tänk om vi båda far illa T___T

Filla

allt kommer gå så bra ska du se!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo