Åh, älskar <3

(delat från deras hemsida)
 
Så många minnen <3
Den här låten spelades på Sticky Fingers en kväll som för mig var riktigt sagolik <3 Jag vet inte varför jag kallar den sagolik, för andra skulle det nog inte vara något speciellt, men för mig var det som en helt ny värld visade sig! När jag hörde den upptäckte jag en ny, mysig känsla som inte går att beskriva. Jag vet inte, de kanske spelade den så bra live att jag blev alldeles förälskad.
 
Men kanske också för att det var första gången jag var ut på krogen, haha. Min bror var jättesugen på att få vara den första som drog med mig ut på krogen, pratade om det flera år i förväg (tur att jag aldrig var sugen på att testa alkohol förrän jag faktiskt var 18). Det roliga var att jag inte var som andra tonåringar... haha. Först att jag väntade "så länge" med att testa på alkohol, men sen också att när jag hade fyllt 18 tog det ett halvår innan jag faktiskt ville testa. Det var faktiskt jag som kontaktade honom om att jag var redo att gå ut. Han blev överlycklig haha.
 
 
Jag måste säga att jag tycker att det ser ut som att ungdomarna idag saknar just det jag har. En storebror (eller storasyster) som man ser upp till som faktiskt kan föregå med gott exempel! Sen finns det ju de snorungar som skall vara jävlat tvärtom och ställer till med idioti i samhället... men dem tänker jag inte gå närmare in på..
 
Min bror lärde mig att dricka "vettigt". När man skall sluta och hur man skall dricka utan att behöva få världens baksmälla dagen efter. Och eftersom jag aldrig känt ett stort behov av det så har jag inte hamnat i några spår åt alkoholisthållet. Fast jag har aldrig riktigt velat vara som alla andra heller.... Jag är inte så svag för grupptryck om man säger så, så det ligger väl ngt i det också.
 
Delar också den här då den är härligt animerad och för att jag tycker att den är mysig att lyssna på <3
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo