ARGH!!!

Varför slutar det aldrig att göra ont i halsen? JAG BLIR GALEN!
Vet att det inte är ett virus eftersom det aldrig bryter ut till en förkylning.... Men man vet aldrig eftersom min halsont känns som början på en förkylning varje gång! :( Blir så frustrerad... (och ja, jag har kollat det hos läkare, logoped och talpedagog, ingen vet.)
 
Som Leena säger så kan jag hålla med om att det kan vara ngt psykiskt... Att jag kanske har blivit utsatt i en jobbig situation men som jag har förträngt och det utspelar sig fysiskt istället.... Ah, jag vet inte hur jag skall förklara det, det är så mindfuck så man orkar bara inte tänka på det...
MEN JAG VÄGRAR GE MIG PÅ ATT DET SKULLE VARA EN ILLUSION! För det känns. Förbannat vad det känns.
 
Som idag har jag halsbränna och det gör svinont att svälja.... Det är banne mig ingen illusion. Jag har nu tagit en massa halstabletter för att lindra det men de hjälper bara för stunden... Och jag har testat olika.
 
 
Och där smiter det in ännu ett problem. Jag hittar en massa små ursäkter för att få äta glass, godis, chips mm... "Jag har mens, då får jag äta det..", "Det är lillördag, det är okej, då får jag äta det" och som nu då "men glass lindrar ju lite mot halsont, glass är bra <3" och ja... det är inte det att jag skulle känna mig tjock eller så, men det blir ju så galet mycket varje dag, flera veckor i streck... Och dessutom rör jag på mig för lite :'( Grundregeln i träning: träna inte när du har ont i halsen!
Jag unnar mig "lite för mkt" om man säger så... Och jag har inget emot hull på kroppen... men det behöver ju inte gå upp,upp,upp hela tiden.
 
Får vara mer bestämd, snåla nu när jag ändå har så lite pengar haha </3
Men nu skall jag sova och fortsätta fokusera på körningen fram till på onsdag! Önska mig lycka till ;D





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo