Jävla nolla!

Det är jag det! Iaf under två veckor haha..
 
Har nu påbörjat flytten med Elis till Skellefteå! Nollningen började igår och utbildningen verkade väl inte riktigt vara som jag hade tänkt mig.
Märkte att jag intog min gamla vanliga roll från högstadiet när jag mötte nya klassen. Tyst, rädd, stammar, skakig, stapplar över ord, och håller mig lite i skymundan.De andra verkar redan ha bekantat sig med varandra, men jag känner inte riktigt att jag trivs än.... Dock ställer jag mig positiv inför det, har ju för tusan bara gått två dagar, kan ju inte ta ut oturen i förväg sådär!
 
Jag hoppas att utbildningen är som jag tänkte mig och ännu bättre, för i början började jag bli tveksam på om jag hade valt fel. Men det var ju bara 8 st som fick komma in och jag kämpade som fan med arbetsproverna, så det blir nog bra...
 
Katterna verkar iaf trivas MYCKET bättre här borta. Edgar vill fortfarande bara ut hela tiden visserligen, men han äter, går på lådan och ser ut att må mycket bättre så jag tror nog han har det bättre här än i förra lägenheten ;) Garrus verkar inte alls ha fattat att det är ett nytt ställe, han är lika glad och mammig för det haha!
 
Nej nu skall jag nog gå och lägga mig, upp tidigt imorgon! Hoppas att ni har haft det trevligt ni också! Och ni som också börjar högskola för första gången, hur känns det för er? :) Känns det rätt? Hur är eran nollning?





Pops

Du är så fin och duktig! Det kommer att bli jättebra. Det är JAG som är en riktig nolla som inte kan vara utan min älskade i en (1) vecka. Hon är utomlands på en välbehövlig semester med sin dotter. Och jag mitt fån sitter och gråter, hahaha.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo