Nostalgitripp och intryck TO THE MAX!

Då är man i Göteborg och efter en kväll med Emilie försvann pitemålet helt (fast jag har inte märkt av det).
 
Det började med att jag tog en promenad till Emilie och luktade på den underbara skogsdoften som jag så mycket älskar <3 Det slutade med att jag sov över hos henne och vi skrattade så mycket att vi fick ont i magen och grät. Det var längesen jag skrattade så gott kan man lugnt säga c:
 
Idag for jag in till stan med buss och påmindes om allt det fina och gamla, men fick även intryck av allt det nya. Jag måste säga att det har blivit så mycket bättre <3 Massor av mysiga caféer, snygga miljöer och Nordstan har blivit otroligt mycket fräschare!
 
Sen var jag ju inne på kära Science-Fiction bokhandeln, men hade ju inte sett det nya och gawd.... Jag var säkert inne där i 2 timmar.. Jag tog mig inte ut för allt var så fantastiskt! Så mysigt med målningar på väggar, sjukt mycket mer prylar, större lokal med två våningar och bla den här skönheten:
 
DE HAR EN FUCKING TARDIS!!!! SOM LÅTER PRECIS SOM EN TARDIS NÄR DEN ÖPPNAS! (egentligen är det en hiss) Jag höll nästan på att svimma X__x <3 Laddade upp en film på fb, kanske lägger upp en här med c:
 
Jag hade förövrigt glömt hur sjukt mysigt och awesome mitt gamla rum var. Over and out.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo