OFF WITH YOUR HEADS!

 
Okej, långt uppehåll här, haha. Men skyller på att jag har haft sjukt mkt att göra!
Flytt, möblera om, delta i alla föreläsningar och aktiviteter och framför allt GÅ. Gå jävlat överallt, tar skitlång tid men jag får motion (y) (nej jag gör inte detta i träningssyfte, mitt garage var ett helvette att få in bilen i för det är skittrååångt!! Så no way att jag tar ut bilen igen om det inte är nödfall. Och cykeln blev kvar i Piteå </3)
 
Såhär såg jag ut på gårdagens sagosittning :> Står med attributmakaren Moa som klädde ut sig till Cheshire <3 Nån som ser vem jag är? (de flesta trodde att jag var Alice.... Är det så svårt att lista ut..? ; 3 ; Fast de kanske inte är lika insatta i "Alice i Underlandet" som jag.. xD)
 
Snart skall jag bege mig till skolan igen så jag laddar bara upp lite bilder på inflyttningen osv:
 
Jag har av någon anledning inte varit hungrig alls om morgonen (det är ganska rare, för jag är alltid SKITHUNGRIG direkt när jag vaknar) så min frukost har inte alltid varit så stor som den brukar den här veckan. Men det är lätt att klämma i sig vattenmelon så det blev det en hel del av ;)

Jag har faktiskt inte varit hungrig alls. Har kunnat gå jättemånga timmar emellan och på kvällen kan jag komma på "oh shit, jag har ju inte ens ätit lunch och middag än..?" (för er som inte vet så är jag ganska noga med att få i mig alla mål under dagen i vanliga fall)
Men jag antar att det är omställningen och nervositeten inför den nya klassen som spelar in. Snart blir det väl som vanligt igen :)
 
Micron är lite svår att få in i köket...
(finns bara ett kontaktuttag där och det är precis över diskhonet... Bra tänkt Skebo (y) )
Så den är på en stol än så länge xD
 
Snygg väska som jag skall göra om till en steampunk-väska
och skitsnygga "häx"-skor som jag kallar dem haha. Köpta second hand :'>
 
Sovrummet <3 Myyys <3
 
Och så förstås favoritdelen i hela lägenheten <3 xD
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo