Sluta

 
Så jäkla skumt. Håller jag på att bli galen tro?
 
Ända sedan Elis for till jobbet och stannade där så har katterna stört mig hela nätterna. Inte nog med att Edgar kan öppna dörrar så kan han även öppna fönster och försöker hoppa ut, Garrus hoppar upp i sängen och kletar loss saliv över hela halsen på mig och jag knuffa ned honom på golvet otaliga gånger... Och så förra natten.....
 
Edgar har spytt jäkligt mkt i min gamla lägenhet, men inte så mkt alls i den här och igårmorse då, exakt 05.31, så vaknar jag av att Edgar försöker få upp fönstret, Garrus går omkring på sängen och det luktar SPYA. Verkligen jättestarkt och jag tänkte "Ånej, inte igen..."
Jag klev upp, kollade i sovrummet (finns inte många utrymmen att kolla så det gick snabbt att kolla under sängen samt alla hörn), jag gick ut ur rummet in till resten av lägenheten.
 
Ingenting där. Ingenting alls i hela lägenheten. Jag kollade alla hörn, under soffan, nära bordsben, badrummet, hallen, ÖVERALLT. INGET.
 
Jag lade mig igen, förbryllad för jag kände fortfarande stanken av spya. Kastade ut katterna ur sovrummet, kollade i sängen så inte JAG hade spytt i sömnen eller nåt. Men nej, inget. Och jag var klarvaken.
 
 
Men det tar inte slut där. Jag lyckades tillslut somna om, intalade mig själv om att det inte fanns något och när jag sedan vaknade igen så var stanken borta.
 
Några timmar senare plingar det på min dörr, jag skyndar mig att öppna för jag trodde det var grannen som skulle skälla på mig (hade varit helt knäpptyst), men så visar det sig vara en utländsk kvinna med barn och en ungdom som ville sprida ord om döden. Vad som händer när man är död, enligt bibeln.
 
Jag kikar uppåt, orolig för att katterna skall kuta ut (för det gör de alltid annars. Jag menar alltså ALLTID) men de satt bara där på högsta trappsteget på övervåningen och stirrade ner. Kvinnan läste ett stycke ur bibeln som jag inte hörde så bra för hon pratade inte så bra svenska och jag sa bara att jag har gått i kör sedan jag var liten och att jag har läst en hel del ur bibeln då det är intressant. De gick sen och katterna försvann in i lägenheten..
 
 
 
 
 
 
LÄÄÄÄÄÄSKIIIIIIIIGT Q______Q </3
 





Angelica

Oroliga nätter finns alltid där Rebecca <3
Var stark ha lite tålamod och stäng fönstrena ordentligt
Själv kan nisse och sessan ochså göra allt för att väcka mig tidigt och försöka göra livet till ett rent helvete :)
Men det blir bättre <3 keep going strong

Svar

jo får nog göra det <3 I will be stroong!!!! FIGHTO!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo