Onödigt grejs

Har fått flipp på nagerlack det senaste.
Inte bra.
 
Har aldrig varit särskillt förtjust i nagellack och helt plötsligt är jag galen i det haha.
Gjorde dessutom ett ännu mer onödigt köp att köpa det där diademet.... (När man hänger mycket med attributarna blir det att man tillverkar det mesta själv haha, vilket jag lätt kunnat göra med den här egentligen..)
Älskar den lilla katten <3 Man ser det inte så bra på bilden men man sätter katten där hörlurarna skall sitta så skyddar man hålet. Supersöt accessoar <3
 
Var ett tag sen jag skrev hoho.
Magdansuppvisning i torsdags, sjuk i fredags och helgen ut. Har nämligen haft en enorm huvudvärk som inte gick att bli av med hur jag än gjorde, kunde knappt se för att det gjorde så ont att öppna ögonen, och ingen energi i mina ben att ta mig nånstans på. Det blev dock bättre på kvällen i lördags så jag stack till skolan för att skulptera lite. Men det blev sämre på söndagen så var tvungen att skippa pepparkaksbakningen med Kristin och Madeleine :'( Sen skulle jag varit på tv-spel/filmkväll också och jag mådde bättre på kvällen, men mina ben bar mig inte så då kom Peter, Renée och Thomas hem till mig hehe :'>
Satt i filt och kofta och blev bjuden på glögg <3
 
Idag har varit mycket bättre! Om man bortser hur trött man blir på lektionerna, men tyvärr blir de flesta det på de lektionerna.... En hel del av det vi läser nu har jag dessutom läst på gymnasiet så det kanske förvärrade det hela litegrann.
 
Nu ska jag bli klar med den jäkla kiosken för en gångs skull! Nu har jag segat så mycket på den att jag skäms..... Tjoflöjt!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo