The most damaged people...

... are the wisest.
 
Nu kan man äntligen pusta ut lite!
Julkorts-projektet i skolan är helt klart och jag och Kristin fick en hel del beröm för våran redigering av filmen <3 Vi kämpade hårt med den och jobbade i ett envist program som fick för sig att ta bort ljud mitt i processen, så jag tyckte att vi gjorde det bra och jag är ändå nöjd över hur den blev :)
 
Jag har även fått min medicin nu vilket resulterade i att jag var tvungen att stanna hemma idag </3 Biverkningar är inget att leka med... 
Igår bjöd Elis mig på bio också <3 Det var den andra delen av Hobbit och den var sjukt vacker att titta på *___* Thranduil's krona, skogsalvernas rike habbahabbahabbaaa <3 <3 <3 Älskar även Tauriel som är den kvinnliga badasskaraktären som jag tror de flesta kommer att gilla när man ser filmen <3 :>
 
Dock var jag ganska missnöjd då jag hade enorma förväntningar på den... De hade tagit bort massa godbitar ur boken, men samtidigt lagt till (väldigt bra) bitar för att de som inte läst böckerna och bara känner till LOTR-filmerna skall känna igen sig och vilja se den. Grafiken var ju riktigt bra men vissa rörelser gick så snabbt och det såg nästan ut som att karaktärerna var animerade när de tex fightades. Det såg ut som att det var ett dataspel istället för en spelfilm, och det tycker jag är lite tråkigt.. För jag vill gärna separera det och ha en mer filmisk känsla i just Hobbit. MEN det kan också vara kvalitén på bion som gör det, för jag upplevde ju inte första filmen vara sån i Piteå.
 
 
Men det var mycket de hade lagt till och gjort om som jag tyckte om! Tex scenen med Smaug, som knappt var nån fight i boken blev en awesome strid i filmen. Jag tror också att om man inte har läst boken och bara har sett filmerna så är den nog sjukt bra eftersom de har tagit vissa delar från Sagan om Ringen som gör att det känns mer logiskt att den här är början till allt som hände då.
 
Hoppas att jag inte förstörde för mycket för er pga min review om filmen :) 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo