Tidig jul?

 
UHUHUHUUUUUUU STILL... <//////////////3333333
 
Var dock inte det jag skulle skriva om. Behöver bara yttra mig lite om julen och håller ni inte med så fine, skriver bara vad jag tycker. MEN JAG ÄR SÅ GODE TRÖTT PÅ ATT JULEN SKALL KOMMA IGÅNG SÅ JÄVLA TIDIGT! AAAARGH BLIR GALEN ÖVER EN SÅN SMÅSAK, MEN SOM STÄNDIGT ÄR DÄR OCH PETAR PÅ EN!!!
 
Nu för tiden börjar de sälja julgrejer redan i sena september. Folk köper 3 chokladkalendrar i början av november och äter upp dem, köper en ny på 1a advent. Lussekatter och dylikt säljs i oktober. Alla blir skitglada när det snöar tidigt som i oktober. ALLT börjar allt för tidigt och det har blivit rena "köp"-grejen istället för själva gemenskapen. Nu verkar det vara mer fokus på julpyntet, vilket juligt omslagspapper man skall ha till alla hundra julklapparna och ha igång jullåtar på spotify på hösten, istället för att göra det i vanlig ordning och trivas i stämningen. Ett ypperligt tillfälle för alla kedjor att tjäna pengar på.
 
För mig är det stämningen och att få träffa alla som är viktigast, hur det ser ut i hemmet är helt oviktigt för mig. Visst kan det vara kul med nån lite tomte som skymtar nånstans och lite ljus, men inte förrän 1a advent, ´kay? (eller slutet av november om man nu skall vara så ivrig) Jag tycker helt enkelt att julen verkar vara mer stressig och bara vara i materialistiskt syfte.
 
När jag var liten åt jag tex inte lussebulle förrän kring lucia och julklapparna ställdes inte fram under granen förrän dagen innan julafton. Innan dess låg de gömda och väntar.
 
Ni får göra precis hur ni vill, men släng inte all reklam och prylar i ansiktet på mig bara. Jag har blivit så less att jag inte ens har en julstjärna framme, vilket kanske verkar trist men så är det.
 





Leena

Jag håller fullständigt med! Jag tycker mycket om semlor men vägrar äta dem förrän kring fettisdag, inte ens om de sätter saffran i dem och säljer dem redan nu!!! Men glöm inte att göra det mysigt för din egen skull...sätt upp en stjärna/elljusstake till advent, håll på dina traditioner och ät en lussekatt till Lucia osv och passa på att mysa och må bra! Dessutom är det ju dina traditioner och vanor som du sen ska lära dina barn:))

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo