Jag har bestämt mig, jag vill!

Bild tagen av mig med kompaktkamera för
länge sen, tyckte den var rätt najs :)
 

Det är sjukt svårt att hitta sig själv ibland... Inte bara när man är tonåring, utan även som vuxen och speciellt när man inte har många som påminner en om vem man egentligen är och vad man tyckte om att göra. Under hela gymnasiet var alla intressen jag hade haft pest och pina.
 
De var inte till någon nytta, jag hade aldrig tid, alla möjliga ursäkter när det i själva verket var att jag inte gjorde mig tid till att må bra, utan bara la all tid på "måste"-grejer. Jag gjorde saker som jag trodde jag skulle må bra efter att jag nått ett mål, men det blev bara värre. Denna prestationsångest och att göra så bra som möjligt ifrån mig har varit som en blodigel på mig, även nu.
 
Jag har sagt det förut, men jag ska verkligen ta tag i välmåendet i själen nu. Jag SKA göra allt som JAG tycker är roligt. Förmodligen är det så att så fort jag slutar oroa mig och är glad, nöjd och lycklig som jag också blir av med alla förkylningar som kommer för jämnan. Min teori är nämligen så att kroppen på nåt sätt slår ut fysiskt när det egentligen är något psykiskt som är problemet, därför är det ingen som riktigt vet varför och hur jag kan bli sjuk så ofta.
 
Så jag har gjort en lista över saker jag mår bra av att göra, och sedan ser vi om polletten trillar in.. :)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo