Oh, sell me the infection, it is only for the weak..

No need for sympathy
The misery that is me
 
In Flames <3 Always in mah heart <3
 
Idag har varit en hektisk dag... Jobbade bara mellan 06.00-10.00, men det var som att det var kortslutning i hjärnan på mig så jag gjorde massa klantiga misstag och jobbade jättesakta på baket (fastän jag tyckte det gick snabbt, men det tyckte inte klockan).
 
Efter det körde jag till vårdcentralen för att ta 4 sprutor, haha! Hade gått med på att medverka i forskningen till sjukdomen anorexia eftersom de vet så lite om en så vanlig och allvarlig sjukdom. Sedan skulle jag vänta på Josefine tills hon var klar på praktiken, så gick runt på stan och passade på att köpa vit akrylfärg och att byta abonnemang! Så nu kanske jag får lite billigare räkningar </3
 
Hämtade henne på sin praktikplats och sedan for vi till mig för att hämta badkläder och ge katterna mat. Därefter blev det att följa henne på stan då hon skulle byta och köpa lite saker och sedan for vi till Willy´s för att handla till picnicen. MEN, när vi sen äntligen var hemma hos Patrik för att göra oss iordning och fara till badstranden så gick min allergi igång och jag hade glömt att ta tablett.... *suck*
 
Så. Tillbaks till min lägenhet, sen påväg mot stranden. MEN då hade vi glömt ta med oss bestick.. Så vi fick fara ända till Bersika (för det var påvägen dit) och SEN kom vi iväg till stranden. När vi väl kom fram blåste det jättemycket och vattnet var jättekallt. Vi gjorde tappra försök, men den enda som fortsatte och njöt av det var galningen Patrik. Så vi stannade kvar på stranden, åt och hade trevligt :)
 
Äntligen är jag hemma med internet igen, nytt abonnemang och inga allergibesvär. Och självklart får jag syn på att jag är sen med avtal till HSB. DAMMIT! DAGEN SOM VAR SÅ JÄKLA PRODUKTIV! (fast knasig...)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo