COOP

  
 
Ungefär såhär glad är jag. Lite retarded, men glad, för idag var jag på introduktionskurs på COOP! (Retarded är jag för att jag fortfarande inte fattar schemat medan de andra verkar förstå det någorlunda.... JAG SKYLLER DET PÅ ATT JAG ÄR SJUK </3 För jag är det </////3)
 
Alltså, jag måste säga att det är den första arbetsplats som verkligen gjort en ORDENTLIG introduktionskurs. Förut har det mest bara varit en rundvandring där man gått och tittat var allting ligger någonstans. Men här var det faktiskt, som namnet beskriver, en introduktionskurs. Det var ordning och reda, vi gick igenom allt med tydliga instruktioner (ja om man bortser schemat då, MEN DET VAR VERKLIGEN KRÅNGLIGT </3)
om vad som gäller. Regler, kassor, försäkring, facket, ja det mesta (OMG REALLY?! DE GICK IGENOM FACKET?! Gjorde inte ens min skola hahahaha)
 
Såhär såg jag ut när jag for dit. Jag skämdes ganska rejält för mitt flamingohår så satte upp det med ett smycke som jag köpte i Kina. Detta foto är förövrigt taget när jag kom hem så det såg lite mer ordenltigt ut när jag for dit haha.
Det är typ första gången jag gjort något avancerat med mitt hår (kom ihåg, avancerat för mig. Kan vara superlätt för er andra men jag har aldrig tålamod för sånt) och det tog en fucking halvtimme!! (oy, we got a badass over here)
 
 
Det var dock ganska pinsamt eftersom jag är förkyld och är så snuvig så kan man ju inte riktigt sätta sig och snyta sig när man har möte. Så satt och gjorde det alla hatar, snörvlar utan att gå och snyta mig (för jag lovar er, det hade inte hjälpt, det hade fortsatt vara så även efter jag snutit mig).
 
+ Att utöver schemat, så kände jag mig rätt retarded i överlag när min hjärna var segare än vanligt och när jag skulle fråga saker. Jag är inte rädd för att fråga saker, utan det är mest i efterhand som jag tolkar hur andra tittar, vad jag tror de tänker om mig osv, så det gör att det jämt känns som att jag är dummast i gruppen (i alla sammanhang, skola, jobb etc).
 
Men det tar jag bara som en osäkerhet i mig själv, så jag hakar inte fast mig på det särskillt länge :)
Så att eeeh... Dagen har varit bra där om man bortser min förkylning! Verkar vara riktigt sjysst miljö och trevliga chefer och arbetskamrater, så jag är fullkomligt nöjd <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo