Girls night out!

 
Typ... Jossan´s kille var med också haha.
Såhär såg jag ut i lördags iaf! Josefine hjälpte mig med att locka håret och det tog vääldigt lång tid haha.. Beatrice kom senare på kvällen och hjälpte till också!
 
De verkade ganska förvånade över hur jag beter mig när det gäller utseende, haha. Efter 10 min sa jag "ÄSCH! Det blir säkert bra!" och efter en kvart sa jag "Åh men det ser ju jättebra ut", men både Jossan och Bea blev inte nöjda, de kallade sig själva perfektionister och det kan väl vara ganska sant haha.. För det tog typ 1 ½ h att fixa mitt hår ^^' (mest för att lockarna inte ville hålla sig så Josefine fick spraya på dem en efter en emellan åt för att hålla någorlunda form.
 
Så ah... Nä... Jag är inte så brydd när det gäller utseende, iaf inte när det handlar om hår. Jag kan ge det 10 min sen ger jag upp/ellerdetvillsäga jag blir nöjd.
 

Ni ser ju att bilden är snodd från P-town.se..
Jag säger bara att fotot EJ tillhör mig och att jag inte har tagit fotot
(obviously? Men ah, så det är kristallklart för alla menar jag).
Ville ha den här för att visa oss hur vi såg ut osv :)
Om P-town fotografen eller webbredaktören inte tycker om detta så tar jag bort den.
 
Vi var faktiskt gladare än vi ser ut på fotot haha! Vi var lite oförberedda då han kom och frågade oss om att vara med på bild. Men här var vi iaf, Challenge och P-town var på plats!
 
Sen vill jag inte tillägga mer än att jag målade fördjävliga ögonbryn den kvällen och att vi ändå hade kul hela natten lång~





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo