Pride and prejudice-feber

Eh... ja, så kan man kalla det.
 
Jag trodde aldrig att jag skulle bli så galet besatt av denna, låt mig få säga, tjejiga bok och film som alla kvinnor verkar vara förtrollade av. När jag var yngre tyckte jag att den verkade löjligt romantisk och endast fylld av lycklig kärlek som inte ens finns. Men så skulle vi läsa om den på svenskan under gymnasiet, precis som vi fick läsa om alla andra klassiker så som Robinson Crusoe och Oliver Twist. Elisabeth´s personlighet, i dessa ynka sidor jag läste, gjorde att jag intresserade mig.
 
 
Sen var jag dum och struntade i det. Sara var den som fick väcka intresset i mig. Hon visade olika versioner av den och det var den brittiska, moderna mini-serien som gjorde att jag fastnade (se bild ^, den är rolig och bara helt underbar <3).
 
Så efter det har jag börjat se alla möjliga filmer baserad på boken av den berömda Jane Austen. Så jag har bestämt mig för att äntligen läsa boken. Något som jag borde gjort för längesen, haha!
 
Iiiiih!!~ <3 <3 <3





Sara

Heheh, helt klart en grym författare! Om du vill får du låna Pride and prejudice and zombies om du vill!:)

Svar

Hahaha kan göra det efter att jag läst ut alla andra böcker jag lånat av dig! Lika bra att bena av det först då jag redan är en snigel på att läsa :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo