Så jävla less...

Är jävligt trött på människor i allmänhet.
Som jag tidigare har nämnt är jag trött på sådana som dömer en och antar en. Och då menar jag inte bara till utseende. Man kan ha sagt nånting, gjort nånting och då är det tack och hejdå.
 
Finns det inte en enda jävel som lärt sig sedan man var liten att man inte bara skall anta saker, inte kasta bort så lätt det man har och att människor inte är svart på vitt? Det finns en låååååååååååång gråskala däremellan. Ibland känns det som att det är bara jag som försöker. Bara jag i hela planeten som försöker ta reda på "varför?" "Hur gick det här till?" "Verkar ha varit ett missförstånd?" "Går det att lösa på nåt sätt?" och inte jobbrelaterat, utan relationsrelaterat.
 
Jag är så jävla less på att kastas runt som en trasdocka hit och dit. "Nu är du min vän, nu är du inte det."
Vi går inte på nåt jävla dagis längre!
 
Tyvärr alla manipulerande skitstövlar som sätter klisterlappar i pannan på en, nu är det nog. Jag behandlar andra som jag själv vill bli behandlad och det är ofta jag känner att jag inte får det tillbaks. Jävligt ofta. Nu är det jag som säger:
 
FUCK OFF. STICK! HEJDÅ. BYE. SAYONARA.





-

Snälla lilla, att du gör detta så personligt är onödigt. Jag har sållat bort alla som umgås med personen som kontrollerade mitt liv och misshandlade mig flertalet gånger för att det har traumatiserat mig för mycket. Detta är inte på något sätt enkelt för mig och det rent av förolämpar mig att du tar mig för givet på detta sättet. Tro inte att jag inte kommer sakna dig för det kommer jag verkligen att göra, men just nu måste jag göra det som är bäst för mig och tyvärr så finns det ingen plats för något som har något med honom att göra i den ekvationen.

Ta hand om dig vännen.

Svar

Ja men jag hade uppskattat att du skickade ett meddelande om det eller nåt... För jag tog det precis som jag skrev: "Tack och hejdå". Jag är så less på sådana som gör så utan att förklara.. Och det handlade inte bara om dig. Du råkade bara vara bomben som exploderade på hela problemet, och det ber jag om ursäkt för. Jag överreagerade lite, men jag blev så hysterisk eftersom det här har pågått så fruktansvärt länge i mitt liv och det har alltid varit jag som behövt krypa och kräla för att ha "vänner" kvar.

Ta hand om dig du också.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo