HAIR SAVIOR!

 
Okej... jag har aldrig brytt mig om skönhetsprodukter eller så förut för jag har alltid tyckt att det har varit skit, men som i tidigare inlägg så skrev jag ju att jag fick denna produkt av min favoritfrisör i födelsedagspresent och gawd.... DEN HAR SERIÖST RÄDDAT MITT HÅR </3
 
Alla som har färgat håret i en galen färg eller helt enkelt blekt det vet att håret dör ut typ... Eftersom min röda hårfärg bara var en toning (för det finns typ bara som toning om man ska ha den nyansen på rött, till någorlunda pris) så börjar den röda färgen försvinna och håret blir mer orange/rött/rosa... lite flimrande sådär och jättefiiiiin utväxt... Huvva! Hursomhelst, eftersom det röda försvinner när man duschar så försvinner också livet i färgen, så håret som redan var slitet ser ännu mer slitet och vithår-aktigt ut på topparna. Så jag testade den här Orofluido och jäklar.... Det blev förändring DIREKT! Beautyelixir, oh yeah it is!!!! Mitt hår ser nu mer livligt ut och den färg som är kvar förstärktes och blev glansigare, vackrare.. <3
 
Så ah, nu skall jag fortsätta använda produkten hädanefter <3 Den dödade min fördom om skönhetsprodukter hahaha!
 
Dock vill jag säga till er som funderar på att köpa produkten eller nyss köpt den, det skall användas i topparna! Och INTE mycket! Annars blir håret tungt och ser mer fettigt ut... Vilket kan vara ganska obvious men jag tog relativt lite och det var ändå för mycket x) Plus att hela mitt hår ser ju förstört ut sedan innan, så jag blev så förälskad av förändringen att jag kletade längst upp på håret också. Gör inte det haha </3
 
Men ni får ingen före och efter bild eftersom jag kom att tänka på det efter att jag satte det i håret, så fortsätt kika förbi här så kommer det en för- och efterbild ;)



NERVÖÖÖÖÖS!!!!!!

 
Inte sådär supersnygg men... ah.. Det är första gången jag målar självporträtt i akvarell så man får ha överseende med alla felen här och där ;)
(dock är det med mening att färgen på håret är sådär fläckigt. Tycker att det är så tråkigt om man skall ha samma färg :o)
 
Gjorde ett självporträtt till antagningsproven till högskolan jag vill gå... Nu är det "bara" 9 stycken kvar haha...ha... ha... </3
 
Imorgon är det teoriprov inför B-körkort.... Och som rubriken antyder så är jag rätt nervös, även fast jag har pluggat stenhårt på teorin....
Men man skall ju klara repetitionsfaserna 3 ggr... Man skall ha minst 65 rätt av 70....
Och jag hamnar JÄMT mellan 60-64.... SÅ IRRITERANDE!
Så nu blir jag jättenervös att det kommer vara likadant på provet imorgon.
Att jag kommer att ha ETT FEL från gränsen... Då kommer jag sitta på trottoarkanten och gråta, haha </3
 
Men nu skall jag läsa en vända till i boken och gå och lägga mig!
ÖNSKA MIG LYCKA TILL! <3 ;_____; (I will need it)



Eep!

 
Har jag sagt att min frisör är bäst? Inte? FÖR DET ÄR HON <3
Fick denna fina gåva på min födelsedag (ja det var ett tag sen..) från min favoritfrisör på Hair Fashion, tihi <3 Den har alltså färdats ända från Mölnlycke och hit, med hjälp av Willy förstås, men ändå! Älskar gratisprodukter, även fast jag inte vet hur man använder dem haha </3 Den andra saken till höger är iaf läppglans som hade en lampa som är bra om det är mörkt när man sminkar sig. Har inte hunnit testa oljan än men det kommer!
 
Paula är seriöst den bästa, mest serviceutriktade människan ever! Hon kan komma ihåg en även om man inte klippt sig där på typ ett år haha </3 Men självklart pratar vi inte bara när jag är där, hon lyckas nämligen med frisyrerna EXAKT som jag har tänkt mig och jag blir alltid nöjd. Rekommenderar henne till alla som skall klippa sig!
 
(gammal bild, men har känt mig lite sån hela helgen)
 
Har också blivit sjuk... IGEN. När skall min kropp tåla alla jäkla sjukdomar som kommer? Nu lider jag av förkylning i högsta hugg... Slem i halsen, vidrig rethosta, varm/frusen i hela kroppen och världens sämsta kondition så man har knappt orkat gå hem från busstationen. Påminde lite om en sengångare i takten..
 
Pluggandet har gått någorlunda bra men.. jag känner att jag blir sämre och sämre, därmed också koncentrationsförmågan :( Men har iaf skött mig ganska bra på den fronten!
 
NU skall jag inte vara dum i huvudet och stanna uppe något mer utan nu blir det bums i säng och tidiga kvällar framöver!



Lolita photoshoot

 
Igår fick jag för mig att göra mig fin då jag äntligen fick min hårfärg att bli någorlunda jämn, hehe!
Blev rätt nöjd med allt, tänkte på Queen of Hearts (Alice i Underlandet) och tyckte jag gjorde det någorlunda bra i lolitastil :) Bad då min kille att fota så att jag har lite minnen av när jag hade rött hår.

Så här får ni se hur de blev~
 
 
 
Min älskade <3
 
Herren på täppan!
 
 
Förövrigt så vill jag säga att jag kanske byter blogg...
Beroende på hur den andra bloggen går. Hatar systemet att lägga in bilder på blogg,se :(



<3

 Åh den är så vackert och underbart gjort <3
Och här är fler videos på de låtar jag har lyssnat på hela kvällen haha <3
 



Wreck it Ralph! - Bättre än förväntat!

 
Såg Wreck it Ralph igår då den äntligen fanns att se som engelskt tal <3 Jag.... fick en crush, direkt. Sergeant Calhoun in my <3 (JA jag har en thing för badass brudar i rymd/krigsuniform och blont kort hår...)
Hon lär ju bli min andra cosplay iaf <3 (Då den första gärna får vara lite enklare haha... I bara tyg och så.)
 
Filmen var ÖVER mina förväntningar. Sjukt bra story även om den var ganska disneyfierad (därav klyschig, men det var ganska lite man tänkte på det då man var så fascinerad över alla spelreferenser som fanns med.)
Jag var jättestolt när jag kom på vem S. Calhoun var inspirerad av (även om det inte var så svårt att lista ut, jag vet).
 
Ja... det finns inget mer att säga än att den är sevärd och att jag ÄLSKAR DEN! Skall definitivt ha den i min filmhylla <3
 
 
Förra helgen hade jag, Elis och Sara en awesome hemmafest med god mat och fina diskussioner haha. Gick dock inte så bra att spela Munchkin onyktra...
 
Under veckan har jag även haft lite panik över allt som jag har kvar att göra som har deadline ungefär samtidigt... (körkort, utbildning, ansökan till annan utbildning, you name it). Har även praktiserat på 2Kök NOLIA under två dagar och jag tyckte det gick jättebra! Dock hann jag inte med att visa några skills i matlagningen utan det blev mest att hjälpa till i disken, men det gjorde inget för mig :)
 
I helgen har jag varit i Blåsmark med Elis och firade hans mamma en andra gång. Sen på lördagen for vi till mig, käkade tacos och då såg vi på Wreck it Ralph. Idag var det tänkt att göra allt jag måste göra inför prov och inlämningar.... men det enda jag har lyckats göra hittills är att betala räkningar .___. Så nu skall jag avsluta inlägget så det andra blir klart också!~