Eep!

 
Har jag sagt att min frisör är bäst? Inte? FÖR DET ÄR HON <3
Fick denna fina gåva på min födelsedag (ja det var ett tag sen..) från min favoritfrisör på Hair Fashion, tihi <3 Den har alltså färdats ända från Mölnlycke och hit, med hjälp av Willy förstås, men ändå! Älskar gratisprodukter, även fast jag inte vet hur man använder dem haha </3 Den andra saken till höger är iaf läppglans som hade en lampa som är bra om det är mörkt när man sminkar sig. Har inte hunnit testa oljan än men det kommer!
 
Paula är seriöst den bästa, mest serviceutriktade människan ever! Hon kan komma ihåg en även om man inte klippt sig där på typ ett år haha </3 Men självklart pratar vi inte bara när jag är där, hon lyckas nämligen med frisyrerna EXAKT som jag har tänkt mig och jag blir alltid nöjd. Rekommenderar henne till alla som skall klippa sig!
 
(gammal bild, men har känt mig lite sån hela helgen)
 
Har också blivit sjuk... IGEN. När skall min kropp tåla alla jäkla sjukdomar som kommer? Nu lider jag av förkylning i högsta hugg... Slem i halsen, vidrig rethosta, varm/frusen i hela kroppen och världens sämsta kondition så man har knappt orkat gå hem från busstationen. Påminde lite om en sengångare i takten..
 
Pluggandet har gått någorlunda bra men.. jag känner att jag blir sämre och sämre, därmed också koncentrationsförmågan :( Men har iaf skött mig ganska bra på den fronten!
 
NU skall jag inte vara dum i huvudet och stanna uppe något mer utan nu blir det bums i säng och tidiga kvällar framöver!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo