Göteborska all over~

 
Såhär lugna har de minsann inte varit inatt... Har knappt fått sova nån blund.. alls!
 
De som känner mig här uppe vet vid det här laget att jag pratar göteborska när jag är arg (omedvetet, för jag vet inte hur min göteborska låter. Silly isn´t it?), well, den här natten/morgonen har bestått av göteborska all over. Jag är så grinig, så fruktansvärt grinig! Det går ju inte att stänga till mitt "sovrum", är ju bara en sovalkov med gardiner som avskärmning. Så nu går jag omkring och känner mig full som ett as för att jag är så himla yr av sömnbrist.
(Och jag vill förövrigt inte höra något "buhu för dig då, tänk när du får barn", JA, DEN DAGEN JA! MEN JAG ÄR INTE REDO FÖR BARN! Och jag är inte redo för katter heller förrän jag får en 2a så jag kan sova med stängd dörr... T_____T )
 
 
Nu angående bilden. De flesta som har mig på fb har sett mitt spam med bilder på den här haha. Det är en request från Glenn som ville ha en bild till sin framtida tatuering. Han beskrev att det skulle vara en flicka som kramade liemannen, men för att folk inte ska bli helt "OMG, är du sjuk människa?! Hon rör liemannen, hon dör, vill du att barn ska dö eller?! VILL DU DET?!" så gjorde jag om den.
 
Var lugna, det är en människa bakom de där kläderna. Tanken till bilden är att killens högra halva i ansiktet är en brännskada och av att ha blivit mer bemött av folket omkring som blivit rädda för honom har hans psyke dalat ned rätt hårt. Han är en kille med guldhjärta, men har uppfattats som mentalskadad pga den fysiska skadan och folk har behandlat honom annorlunda. Ju mörkare psyket blev desto mörkare blev utsidan.
 
Men så möter han den här lilla flickan som pratar med honom som om han vore en av hennes kompisar eftersom hon har sett det fina i honom.
 
Glenn menade att barn ser på allt och alla på ett annorlunda sätt. Vuxna är fördomsfulla, rädda och osäkra. Men barn kan behandla en annan människa bra om denne har ett fint inre.
 
Eh ah... Slut med bildanalys nu, hehe. Här kommer en liten steg-för-steg guide till hur bilden blev som den blev:
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo