EGEN BIL, WHOHO!

Äntligen fick jag sitta ned och dricka té <3 Har städat hela kvällen då jag fick reda på att jag kommer få lite oväntat besök! Skulle egentligen vara på torsdag men nu blev det ändrat till imorgon så.... Fort upp med dammsugare, mopp, fönsterputs osv! När allt var klart fick jag min efterlängtade dusch och nu har jag för inte så längesen ätit lite kvällsmat med äkta kinesiskt té <3
 
Nämen oj, vad hände här? ;)
 
Jajjemän, det där är min pärla! <3
Snyggbilen som blev städad i helgen tack vare Elis och Lollo, tack för all er hjälp! <3 Den var lite skitig när vi köpte den hehe, men inte så mycket ändå! Förvåndsvärt snygg för att vara begagnad så att säga!
 
Elis blev nog förälskad direkt, han tjatade på mig att jag skulle köpa den när vi hade varit och tittat på den. Tom när hans mor kom ville han att hon skulle köra förbi så hon fick se den och därmed övertyga mig om att köpa den haha. Så jag köpte den. Visst är den fin och så.... men den är helt annorlunda jämfört med de bilar jag är van att köra, så det blev en hel del aggressionsutbrott då jag kände mig urusel på att köra </3 Jag var alltså inte lika förälskad i den... Men det är en vanesak, jag har ju bara kört lite nyare bilar så det är ju klart att körsättet blir lite annorlunda.
 
 
Sen var det cruising inne i stan :) Men det var ganska tråkigt då det inte var så många bilar som var gamla godingar, utan mest ungdomar som nyss fått körkort och en liten volvo typ... Så vi var inte där så länge.
 
Jo! Innan allt det här var vi på lan hos Felle! Dock ville de bara spela spel som jag inte tycker om särskillt mycket... Så det började ganska tråkigt för mig, men sen ville de spela LoL och då ville jag också vara med :) Dock gick det inte så bra för mig då jag var helt nybörjare med seg laptop... (jag är mer tv-spelsnörd än dataspelsnörd så jah... Inte så van med hur man spelar :/)
Dessutom blev det grillat kött och friterad pommes som smakade himmelskt gott <3
 
Men nu skall jag sova! Håll utkik imorgon ;)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo