OJ VAD HÄNDER HÄR?!

Hehe mycket har hänt under bara en helg! Jag summerar upp det lite:
 
 
¤ I fredags var jag, Elis, Felle och Setterberg på bio. Vi såg på Star Trek - Into darkness och jag måste säga att den var sjuuuukt bra! Vi tyckte dock det var lite onödigt att lägga pengar på en 3D-film då de flesta 3D filmer numera bara är i snygg grafik och inte så mkt om själva 3D filmandet längre.. (alltså att man upplever flygande saker komma mot en osv) Men jag måste säga att jag tyckte det var grymt! Det passar sjukt bra med en rymdfilm i 3D, allt blir vackrare och mer levande. (+ att Khan spelades av Benedict, iiiiiiih <3<3<3<3)
Jag är nöjd! (y)
 
 
 
¤ En till kattunge! Yay <3 xD
Okej, många av er tänker säkert "Men hur fasen skall du ha råd med det?" och "Gud vad jobbigt" och jag börjar bli lite trött på att höra av folk att jag måste kastrera dem... Eller ah, det är ju fint att ni säger det så sätt att ni inte vet om jag vet om det som händer om man inte gör det, men jag har inte sagt
att jag INTE skall kastrera dem heller ^^' Oj, jobbig mening.. Men jag HAR faktiskt funderat ut det och även hört med flera som har flera hankatter. Så det skall gå bra!
 
¤ Den andra katten har lite olika namn... Det är en hane och han hette från början "Blyger" eftersom han är så lugn och lite skygg av sig... Sen tyckte vi att han liknade Dobby i Harry Potter litegrann haha! Så då blev det så... Men nu tycker vi att han passar bättre att heta Thane eftersom... Ja, det skulle passa så bra då den andra heter Garrus xD Och han passar som i det.... MEN då är det ett så jävla jobbigt namn att uttala när man skall tillkalla honom. Tycker jag. Skulle vilja att han heter Thane men har ett enklare smeknamn typ... men vaddå?
Halp!
 
¤ De är från samma kull... Vilket är kul för Garrus burrade upp sig rejält och blev skiträdd för sin bror först när vi lämnade (Thane) här. Men sen började de leka och Garrus, som är lite större än sin bror, har lätt övertaget. Man kan tro att han är storebror, men Sara säger att det är tvärtom c:
 
Nykomlingen som tycker om att sova i mitt knä <3
 
¤ Igår hade jag, Elis och Sara en minifest bestående av tv-spel och lite chilldricka!
Sara var jättegullig och gjorde middagen (JAG HJÄLPTE TILL!!!!..... med att borsta potatisen ehe... Men lite iaf!)
medan jag fixade iordning mig. Vi hade ingen lust att klä upp oss direkt utan hade gärna velat sitta i våra mysbrallor, men så ville fler komma hit och då suckade vi och tog på oss lite finare kläder hehe :)
 
¤ Vi spelade spel som Just Dance, Guitar hero och Resident Evil. Jag och Sara har bestämt oss för att träffas en eller två dagar i veckan och dansa hehe xD It´s sooo fun! Och svettigt </3
 
¤ Följde Elis till bussen idag och tog promenad i det fina vädret <3 Hans buss var sen... men det gör inget, då fick jag vara med honom i 2 h till <3 Nu är jag hemma och myser med mina katter!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo