Say hello to my little friend!

My sweet little turian <3
Okay, kanske i hans nästa liv..
.... eller hur blir det nu... efter nio kanske?
 
Den här lilla busiga krabaten bor nu hos mig och är lite av min bortskämda bebis, ehe... </3 HE´S SO ADORABLE, WHY NAWT?! ; A ;
Hans namn är Garrus, taget från Mass Effect för att... well, Garrus is awesome. Simple as dat. And cwute. + att han har ett "s" i hans namn haha, så jag hoppas att det kommer att gå bra med att uppfostra honom!
 
Still, har aldrig haft något djur tidigare... Det närmsta jag har haft har varit djur som jag "delat" med syrran (snälla ta det inte bokstavligen) men eeeeh..... Eftersom jag bodde i Göteborg och syrran här uppe med alla djuren, så kan man väl säga att hon har full rätt att säga att de var hennes djur xD Så jag läser och läser och läser om katter... och tar del av andras erfarenheter. 
 
 
Det är sjuuukt svårt att ta kort på busen..... Iaf om man är själv och måste leka med honom samtidigt som man tar kort. Det som var skönt var iaf att han inte alls var rädd eller skrek efter sina syskon och sin mamma när han kom hem till mig :) Hans mormor Sara följde med till mig när jag hämtade honom så han kände sig nog ganska trygg och har varit förvånandsvärt glad och pigg! Jag trodde seriöst att han skulle hitta till närmaste hörn under sängen och gömma sig där i nån vecka eller två.
 
Han är dock en riktig pain-in-the-ass under nätterna.... :(





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo