Sommarvärme!

 
Idag har varit otroligt varmt och skönt, man kunde tom gå utan kofta för att det var ganska vindstilla.
Dagen började väldigt hektiskt och krångligt då jag hade tjorvat till det i huvudet och var allmänt irriterad, men jag och Elis for till Öjebyn och hämtade upp Josefine. Men så var det ju husvisning som jag lovade Leena och Isabella att komma och titta på (och var själv väldigt nyfiken på) så fick dra med de två stackarna dit också. Efter det lämnade jag Elis i Blåsmark så han kunde mecha med sin bil och jag och Josefin for in till stan igen.
 
Först åkte vi till Elgiganten för att hon skulle köpa en kamera. Sedan blev vi så sugna på glass så vi for in i Småstaden och köpte kulglass (riktigt goda!). Vi satt i solen en stund medan vi åt och sen hade klockan hunnit bli så mkt att vi behövde fara igen för att lämna henne hos sin kille.
 
När jag äntligen kom hem så smet kattskrällena ut... Börjar bli rätt irriterad på det för de är så jäkla små och snabba, man vill ju inte direkt mosa dem med foten för att få stopp på dem. Som tur är så är det ju bara en trappuppgång så de kom ju inte långt, men det är ganska jobbigt, speciellt om man har handlat och så måste man krångla med påsar och katter och argh...
 
Börjar misstänka att det är Dobby/Blyger/Thane som lär Garrus alla konstiga saker eftersom han gärna är lite småelak och vill gömma sig och smita överallt. Innan var Garrus kolugn, kanske lite ledsen för att man for men stannade ändå kvar, men nu smiter han iväg med sin bror :'< VAT TO DOO?!
 
 
Sen på kvällen var det fortfarande varmt och fint så jag begav mig på en liten promenad kring området. Första stoppet vid lekplatsen hehehehe <3
 
 
Dock är det ju lite tråkigt att vara ensam så gick vidare och tog kort på området. Synd att jag glömde systemkameran hemma :'< Men tyckte att fotona blev helt okej ändå!
 
Är lång för en gångs skull! Hehe..
 
 
Sista kortet blev jag ganska kär i <3
 
Njut av vädret så länge ni kan!!! <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo