Sömnlöshet är väl inte riktigt min grej..

Leskig bild på mig, jag vet.
 
Ännu en sömnlös natt... Eller ah, jag har väl sovit, men vaknat en gång i timmen typ. Garrus har varit onekligen jobbig inatt, tillsammans med sin bror då.. Men det är mest han som hoppat upp i sängen, attackerat mina fötter, mitt huvud, mina händer, täcke, gardiner, allt.. När han inte har varit i sängen har han lekt med sin bror och de har hoppat upp på bord, vält saker och jag vill inte ens veta om de har varit på tv´n...
 
Hade jag haft en 2a hade det varit lättare att ha två stycken... Men nu har jag bara en 1a och jag tänker inte förstöra min insats i sommarjobb med att ständigt vara som en zombie och alla delar som medföljer sömnlöshet (blandade känslor, dålig koncentration osv). Tyvärr måste jag få bort den ena.. Då menar jag ju sälja förstås! Jag vill samtidigt att han skall hamna på ett tryggare, bättre ställe där han gärna kan vara ute när han är större osv.
 
Det är svårt....
För jag älskar båda, trots hur jobbiga de kan vara tillsammans. Men det blir för mycket. Alldeles för mkt med så lite erfarenhet och utrymme. Jag tog på mig ett för stort projekt och jag kan inte låta det ta kål på mig..
 
Mina älsklingar... Det gör så ont i hjärtat på mig! </3
 





Djurmänniskan

Du borde ju inte ha katt alls isf, för en kommer hålla dig lika vaken som två.

Anonym

Det är ju solklart att två kattungar busar mer än en ensam:) Hur ska man kunna veta om det funkar innan man fått prova på? Stå på dig och gör det som fungerar bäst för dig, för det är ju dig och ditt liv det handlar om!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo