Teen Wolf

(Första och sista bilden tagen från Deviantart, resten bara helt random på google)
 
Ja, nu skall jag komma till saken varför jag drog in varulvar helt plötsligt i förra inlägget.
 
Teen Wolf är en serie om varulvar och jag måste säga att jag, som sågar nästan varenda varulvsfilm/serie jag sett, är otroligt förvånad över att jag tycker om den här serien... De flesta som känner mig vet att jag ogillar tonårsserier/filmer ganska grovt och jag har varit ganska hård mot Twilight (men come on, mary sue, klyschor, äckligt romantiserad och övernaturliga kreatur HELT förstörda pga den bok&film-serien..) Men eftersom att Teen Wolf inte innehöll glittrande vargar och en helt död och hjälplös tjej som ALLA blir kär i, så gav jag den en chans.
 
Och nu är jag såld. Haha!
Den var absolut inte som jag trodde, även fast jag fortfarande skäms över namnet på serien. De borde ha döpt den till något annat, men jag förstår att de ville få en bredare publik med den titeln. Jag kanske också borde nämna att jag inte är så förtjust i långa serier över huvudtaget.... Det är ett under att skaparna till Teen Wolf, Once Upon a Time, Dr Who och Heroes (som är i princip de enda "otecknade" serier jag ser på) har lyckats hålla kvar spänningen och fängslat mig på det vis de har gjort.
 
Många tjatar på mig om att se Supernatural och... ja, det verkar faktiskt som en serie jag skulle gilla... MEN DEN ÄR JU SÅ FAKKING LÅÅÅÅÅÅNG T______T Är det inte typ 8e säsongen på den nu? Geez, good luck for me catching up..
 
 
Hursomhelst. Serien är bra upplagd. JA den har sina nackdelar... Tex hur de faktiskt ser ut som varulvar haha! Höll på att skratta ihjäl mig när Scott förvandlat sig för första gången. Dessutom trodde jag att han bara var halvvägs i sin transformation så jag trodde han skulle bli ett riktigt odjur i slutet, men icke sa nicke (tror inte att det kan klassas som en spoiler..) Men man märker att serien inte hade en stor budget att börja med så jag har överseende med det och i överlag tycker jag att den är bra gjord!
 
 
Bruden i serien är awesome på vapen och jägarfamiljen är i ständiga konflikter med Scott.
Hon är smart och...ja, jag stör mig helt enkelt inte på henne, haha! (vilket jag gör i så många andra serier) Hon och Lydia är dock sådär överdrivet tillfixade, men Allison passar ändå in som sidokaraktär och Lydia är inte den där stereotypen på att vara skitsnygg (fast jag tycker hon är jättefin men hon är inte den där magra, media-bruden som ser likadan ut i varenda tonårsserie)
 
Plus att de har gjort att rollerna i tonårslivet inte är så mkt svart-på-vitt som det är i andra amerikanska serier/filmer. Rollerna stämmer mer in på det verkliga tonårslivet. I den här serien är det logiska förklaringar bakom dem som inte lever upp till Disney´s gulligull-tema. Lydia, for example, är skolans bitchiga värsting, alltså den där modemedvetna, alltid i centrum tjejen. MEN hon är gryyymt smart egentligen, skulle kunna få ett pris för sin kunskap inom kemi och matte och låtsas bara vara dum för att passa in, för att behålla sin status. Så hon är egentligen ett geni.
Jackson är den här äckliga rika snorvalpen som alltid får det han vill och kör en dyr porsche. Men han är adopterad och trots att föräldrarna aldrig krävt det så har han en enorm prestationsångest och måste alltid vara bäst, annars går hans liv i spillror. Osv osv, kan prata hur länge som helst om dem.
 
 
Mina favoriter är ju då förstås Styles och Derek, hehehheheheeeee.... De gör sån fanservice till alla brudar om dem så det inte är sant, men ändå på ett helt annat plan än de flesta serier (jag tänker på shounen ai/yaoi, ni som vet vad det är, för jag avskyr att skaparna oftast gjort uke´n nästan helt till en tjej... fast han är platt och har snopp liksom. De är fortfarande män, men råkar vara attraherad av det andra manliga könet liksom)
 
Styles är så fiiiiin <3 Min favorit hehe :D Och jag trodde att jag skulle ogilla att han gillar Lydia, men eftersom jag tycker om Lydia också så är de rätt söta tsm, iaf när hon vågar vara sig själv och inte har den där bitchiga attityden hehe.
 
Dock tycker jag att säsong 2 börjar gå lite överstyr... Nu har de fått in pengar och fler tittare så det känns som att de drar in alla möjliga karaktärer för att passa alla. Men det blir ju lätt så.. och jag hoppas att de behåller den röda tråden i den här som den gjorde i 1an :)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo