Varulvar - för mig

 
Många av er känner nog till att vampyrer inte riktigt är min cup of tea... som det verkar vara för alla andra brudar. Nae, men jag är stormförtjust i ett annat övernaturligt kreatur, nämligen varulven!!!!
 
Men då kommer problemet med utseendet. När det gäller filmer, serier och bilder på dem så kan man nästan bli vansinnig (och som många också märkt, jag är ganska bra på att såga filmer och serier). Jag har en egen bild på hur de ser ut baserat på den gamla sägen om varulvar, och det är sanneligen inte små söta voffsingar för mig. Nej, de är brutala, groteska på det sätt de är men ser inte vidriga ut i utseendet. Eller det beror på, de som är vana vid de små valparna i Twilight kanske tycker att "mina" varulvar ser vidriga ut haha!
De ser varken för mänsklig eller för varglik ut för mig, utan helt enkelt en blandning av båda i samband med orden mystik/best/odjur/demonisk etc.
 
Dock är det svårt att få mig nöjd då jag själv inte ens kan beskriva hur jag vill att de ser ut. Men kort sagt, de ska se mer badass ut, de ska inte se ut som maskeradmasker, de ska vara brutala, stora bestar och inga vackra vargar! De skall heller inte vara muskulösa, oljedränkta, exotiska män innan de transformeras. Utan vanliga människor, som visst, kanske formas efter ett tag pga all den jäkla styrka de har! Men det är inte alla som är sexy-beasts-in-human-form-so-to-speak innan de blir odjur.
 
(bilder hittade från Deviantart btw)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo