Det går bra nu... (faktiskt)

 
Det här är min "gravsten" som vi gjorde i skolan. Orkar inte dra hela historien igen och jag kan väl säga att jag är hemsk missnöjd över hur äckligt photoshoppad den blev då modellen blev så snygg hehe... Men jag blev godkänd på den iaf!
Sen blev jag även "helt klart godkänd" på Erik's filmhistoria tenta. Känns bra. Även fast jag har en hel del att tacka mina förkunskaper från gymnasietiden. Nu väntar jag bara på att få höra hur det gick med film/bildanalysen för mig :)
 
Kanske aldrig sa det men jag blev inte phösare :'< Hamnade som reserv, uhuuuu... <///3 Menmen, så kan det va´. Jag, Moa, Madeleine och Kristin startade iaf vår syjunta idag och sydde på ärmarna på våra overaller. Moa stickade och Madeleine sydde en söt liten uggla <3
Dock har jag ju inte suttit vid en symaskin sedan lågstadiet.. (jag var för macho när jag var liten och då ville jag bli snickare, så gick endast träslöjd haha) Så Moa fick hjälpa mig en hel del med att sy xD Kände mig som en unge igen då Moa verkade vara lite irriterad över att jag verkligen inte kunde NÅNTING om symaskinen. (Hon hjälpte mig tom att trä i tråden haha)
 
Oh well. Syjuntan ska ju hållas ett tag till så nångång lär jag väl ha lärt mig nånting haha.





moa

haha, det vart kul ikväll, måste klart göras om<3
och nja, inte direkt irriterad, men magen min har inte varit så bra på nån dag, så vart lite jobbigt att resa sig upp då du var så lååååång bort xD

Svar

Haha jahaa ok xD Alltså 1,5 m ;) Haha nä men, förstår det :) Ska bli roligt med fler kvällar av syjuntan! <3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo