Motha Fuckin Bread Crumbs!

Idag firade vi den här damen! Egentligen fyller hon år framöver men hon ändrade kalaset för min skull så jag skulle hinna få vara med <3
 
Fick sminka henne och hon bad om något färgglatt, så det fick hon! En väldigt orättvis bild men det var så svårt att fota med mobilen så man ser alla detaljer ; 3 ;
Sen gick vi och mötte Cecilia och Matthias, när vi kom hem satt vi och tjöta med 90-tals musik i bakgrunden. Bjöd på kakor och bullar (mormors kakor uhuuuu </3 De är ju mina! <3 TwT).
Efter det kom även Emil och vi kom igång med lekar och spel. Först gjorde vi en lek då vi plockade lappar ur en hatt och på lappen stod citat eller en liten del av en text från en låt ur disneyfilmer och så skulle man gissa vilken film samt vilken person som säger/sjunger det. Skitkul! Sen asgarvade vi åt Willys massagegrej för fötter som gav elektriska stötar. Haha en del av oss kunde knappt gå efter den... (kommer fler bilder sen)
 
Vi spelade lite olika spel, jag var dock förbannat ovanligt dålig på spelen... Jag skyller det på min huvudvärk, haha! När vi började bli less spelandet så drog vi igång två filmer på vhs <3 "Svanprinsessan" och (Disney's)"Atlantis"
 
Här kommer lite bilder på mig och Angelica <3 Resten av bilderna har hon så kan inte lägga upp dem xD
 
Vi är lite smått galna.... Bara lite!
 
Massa selfies lol... Menmen.
 
Godnatt!





Angelica

x3 Awsome ska ladda upp mina bilder och såklart på fb ochså love u buddie <3 <3

Svar

Yaaay :D Love ya too <3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo