Det är mycket nu!

 
Sitter och myser med min nya kopp som jag skämde bort mig med på indiska <3 (köper typ bara 2nd hand i vanliga fall) Den koppen verkligen tilltalade mig hehe! Dålig bild på den förövrigt.
 
Det var inte det enda jag skämde bort mig med..
 
Köpte ett par snygga ringar :DDD
Den dagen tog jag dessutom en fika på stan med Kristin.
 
 
Caféet var verkligen mysigt, den låg lite undangömd och höll till i en liten villa där man gick upp på övervåningen för att fika. Tror att det hette "Mari"?? Det jag har på tallriken är en cheesecake med vit choklad och mörk chokladtopping med vaniljssås och Kristin hade citronmarängsviss-paj, tror jag haha (vanligtvis ogillar jag vit choklad rätt mycket, men det funkade till den här sortens cheesecake). Dock föreslår jag att man går hit då det inte är helg och jättemycket folk! Det var trångt, jobbigt att gå i trappan och lågt till tak!
 
 
Jag och Hanna sökte även till att bli phösare och trots våra fina kuvert så fick vi inte bli det :( Dock står vi som reserv, så man kan ju alltid "hoppas" att någon hoppar av, hehe.
 
Nu är det tentavecka och de flesta har åkt hem till sina familjer. Jag är kvar här i Skellefteå och fixar allt som jag hade halkat efter i och på fredag far jag förmodligen till Piteå och hälsar på familjen där. Nästa vecka är det min tur att "åka hem", på min studiebekostnad, och far då med flyg till Gbg en snabbis :) Längtar <3





Gabrielle

Åh, Lilla Mari! Världens bästa café.

Anonym

Lilla Mari...där har jag också varit. Men., , varför gick ni inte på Olanders? Jag har hört att det är ett "trevligt" stälke;)

Rebecca

HAHA ja, där har man ju verkligen lust att gå tillbaks till! -not.
Men ja, Lilla Mari var verkligen värt besöket! Mys!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo