Eddepedde

Köpte dessa kläder på second hand för ett tag sen <3
Syns inte så mkt men tröjan har iaf en fladdermus på sig haha <3
 

Det är så sjukt mycket grejer i skolan och hemma att jag tappar håret, bokstavligen </3 Tre stora projekt som skall vara klara snart och flera "små läxor" som skall lämnas in. Har blivit tunnhårig fastän jag äter som man ska :'< 
Dessutom verkar Edgar vara sjuk... Han har spytt så mycket och länge nu varje dag att jag var tvungen att ringa veterinären. Så idag är jag hemma då han fick åka med mig dit och ta blodprov. Inte alls stressigt med tanke på alla ofärdiga skolgrejer och den kassa ekonomin... men under tiden jag väntar på att de skall ringa tillbaka från veterinären så skriver jag på bildanalysen som skall vara klar 23.59 idag.
 
Så nu hinner jag inte skriva mer på bloggen! Tjoflöjt!





Dan

Katten är sjuk och du har drömt om att tappa tänder? Ledsen att behöva säga det, MEN jag tror tyvärr att din katt kanske dör. Varje gång jag drömt om att tappa tänder har någon nära mig gått bort, varav två gånger husdjur. Det är ju ingen garanti, men var på din vakt, ta dig tid att umgås med din katt om det nu är så att du är samma lagd som jag. Gör det du kan för att vara henne/honom till lags och prisa dennes existens, djur är för vackra för att förfaras.
All välönskan åt dig och din katt.

Leena

Men vad är det för dumheter??? Skulle hennes katt dö för att hon drömt att hennes tänder ramlar ut? Vad har det ens med vartannat att göra? Håll ditt "magiska tänkande" för dig själv och sluta upp att oroa andra.
Jag har drömt massor av gånger att jag tappat tänderna (tror det är en rätt vanligt dröm) och inte har någon dött för det.

Viper

Lika positiv som vanligt "Dan"?
Du känner inte att kommentarer och "råd" likt detta är idiotiska och barnsliga?
Antagligen inte då din avsky för människor tar överhanden. (Ja det märks ;))
Lämna både Rebecca och Angelica ifred och gråt ut dina misslyckanden i duschen istället för att besudla underbara människors existens.

Dan

Nu sa jag endast nåt som jag kunde stå för, jag har inte påstått ha mig någon slags statistik eller logisk grund för detta, utan varnade efter mina egna upplevelser. Tycker det är tråkigt att folk går i så hårt försvar när man bryr sig om andra. Försöker inte alls trycka ner någon men så som inlägget lät kände jag så väl igen mig från gången då detta sist hände mig.

Viper; är du en sån svart/vit människa? Jag har gett konstruktiv kritik och uppmuntran i ett till två bloggare som jag följer. Tog ni illa upp så ber jag om ursäkt, men ser man endast svart/vitt så ser inte jag vad jag gjort fel i detta, ni får helt enkelt expandera eran livssyn och försöka se som jag;om ni vill dvs.

Mvh

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo