Relax efter all stress!

 
Hehe hade planerat sjukt mycket skolarbete idag men inget av det blev av. Jag vaknade av att jag kände mig grymt yr, brändes i hela kroppen och blev orolig att jag åkt på feber igen. Men det blev bättre under dagen, så då städade jag lägenheten och fixade massa papper och dokument som skall skickas iväg. Runt 16 skulle Moa kommit över och vi skulle tittat på tentan, men sen gick det inte så vi tar det imorgon istället. Därmed även resten av alla skolarbeten TwT
 
Sen kom Elis mamma som var jättegullig och lämnade mina vinterdäck! Hon stannade på en liten fika och efter det började jag med att laga mat. Hamburgare med pommes fick det allt bli haha!
Efter det hade det hunnit bli rätt sent och jag kände mig sugen på att baka ett speciellt bröd, men så visade det sig att jag inte hade jäst hemma, så det fick bli scones istället!
 
Varför göra alla som vanliga tråkiga scones?
 
 Mmmmmhhhh~ <3 <3 <3
 
När jag hade tittat klart på Williams lista på svtplay hittade jag även en dokumentär om Göteborg, denna del om hur det såg ut förr (förklarar första bilden i det här inlägget). Sjukt intressant att se vad som bevarats och vad som ändrats!

Nä, nu ska jag gå och lägga mig så jag får mer skolarbeten gjorda imorgon! Ciao! :)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo