Nolle P-sjukan

I onsdags var jag på skolan för första gången på en och en halv vecka, långt ifrån frisk men jag började få ångest över allt skolarbete. När jag var där satt alla i rummet och hostade och snörvlade och jag kände hur jag bara mådde sämre, så det blev hem igen.
Men även om jag har mått sjukt dåligt och hostat som en galning så har katterna varit gossigt stöd <3
 
Igår kväll mådde jag liite bättre så var på Internationella Mat-marknaden inne i stan med Elis och Moa :3 Köpte massa engelska fudge (varav inte ens hälften var goda.... Smakade så mkt tvål </3), chokladbitar från Italien och turkish delight. Fick även chokladbitarna i denna söta lilla låda <3
 
 
Idag gick jag till skolan, något tung i hela kroppen och det var skitsvårt att koncentrera sig... Kändes som om jag hade blivit överkörd av ett ånglok. Men orkade ta mig ända ned till stan för att köpa kattsand och Elis var gullig med att hjälpa mig bära den hela vägen hem. Direkt när jag kom hem så däckade jag, totalt.... Det var en ruskig känsla för jag kan inte komma ihåg att jag känt mig så tung i kroppen förut.
Jag var så tung och snurrig att det kändes som att jag var påverkad av alkohol haha. Så jag fick stanna hemma medan Elis for till Piteå </3 (vi var tvungna att köra i olika bilar, orkar inte förklara).
 
Så jag hoppas verkligen att jag är piggare imorgon för då måste jag till Piteå och rensa klart gamla läggan!
 
Men nu ska jag gosa med mina söta katter <3 Tjo!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo