Vem är inte grym på prokastrinering?

Såhär såg jag ut i fredags på Nollesittningen.
Dock ser jag som vanligt rätt sliten ut på kortet </3
 
Det var ganska jobbigt att äta i korsett.... </3
Men sjuuuukt god mat!!! <3
 
 
 
Vad mer har hänt då? Tja, jag fick bla böter på 400 spänn. Mådde så dåligt över det och massa annat att jag förblev hemmaliggandes och försökte döva deppigheten med att städa och se på "må-bra"-film. Det fick bli "The Intouchables" och "Monte Python and the Holy Grail" <3
 
Nu i efterhand är det lite löjligt att tänka på, jag storgrät verkligen. Men det var då det var droppen, då rann bägaren över. Så jag skyller på att det är därför som jag brast för något så litet (för jag hatar att gråta, det är ett av det värsta jag vet). Men jag hade råkat ställa mig på en "förhyrd" plats. Hur kunde jag veta att det är olika på båda sidor?
Det var nämligen så att jag hade massa grejer som jag förflyttade från Piteå till Skellefteå igår och jag skulle inte hinna pussla in bilen i det förbannade trånga garaget för att hinna till nollesittningen. Så jag ställde mig på det jag trodde var besökarnas parkering. Men för att göra det lätt för mig så körde jag rakt över på den andra parkeringen så att jag skulle slippa backa och köra runt för att sedan köra in genom helvetets port. Men det jag inte visste var att besökplatserna inte var på båda sidorna som det brukar vara.
 
Efter nollesittningen blev det traversen och det blev väl lite för mkt av det goda, så jag hade ingen som helst möjlighet att flytta bilen. Men jag tänkte "äsch, det är ju ändå 24 timmars parkering! Jag gör det imorgon!".
När jag kommer hem så får jag syn att fönstret är öppet. Jag fylls av enorm ångest och skräck och dessutom onykter på det, jag får syn på Garrus men Edgar syns inte till. Efter att ha ringt och stört folk i sömnen (väldigt dumt, jag vet) så sprang jag ut och letade efter honom. Men det tog inte lång tid innan han svarade på mitt kallande och jag skyndade mig ut på parkering där han hade legat under en bil. Jag kramar om honom och pussar honom så mkt att han nästan blir less och tar in honom igen.
 
 
Sen var det ju det att jag trodde det var 24 h på parkeringen, så hela nästa dag, alltså igår, så slöade jag och slappade framför tv-spel och böcker. Plötsligt ringer det på mobilen och en arg man frågar om jag äger en Nissan Primera. Jag förstår inte riktigt vad han vill så jag svarar helt oförstått ja och han säger sen att om jag inte flyttar den pronto så anmäler han det igen. Alldeles tafatt springer jag till parkeringen och tittar förvirrat på min bil och får därför syn på skylten "Förhyrd plats" och en böteslapp på 400 kr där det dessutom står att allt är fotat och dylikt som får mig att känna mig som rena brottslingen. Därför var jag även stressad och helt knäckt när jag skall flytta bilen att jag bryter ihop i bilen, andas och efter många om och men fick jag tillslut in bilen i garagehelvettet.
 
Ni som inte vet så är garaget supertajt, det är typ 5 cm utrymme på vardera sida och man får hålla på i en halvtimme för att inte repa bilen eller förstöra backspeglarna. Och säg inte att det är pga att jag är tjej, det är både män och kvinnor som har det problemet här i grannskapet.
 
Så allt har varit tumult, ny skola, nya inställningar, mycket att göra, flytta från ena orten till den andra flera gånger om, katter som smiter och plånboken som skriker. Jag blir galen.





bro

Jao låter lite som min vardag :) så ta livet i enklackspark ;)

svar

That I´ll do :)

pops

När det blir så där, försök tänka; Vad är den värsta konsekvensen av detta? Då får man perspektiv och brukar få det en aning lugnare inombords...

Svar

Well, det kan alltid bli värre, det är ingen nyhet. Men jag hatar att misslyckas och det gjorde jag grymt mkt nu. Plus att det börjar bli knapert med pengar pga mina tabbar är frustrerande.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo