Clara Henry

Ja Clara Henry, vad är grejen med nässpray?
Det förstår jag inte heller, det är så fruktansvärt äckligt obehagligt... Däremot förstår jag denna känsla som uppstår när det har varit som ett kluster i näsan och helt plötsligt öppnas det och man kan andas fritt igen!
 
Kan erkänna att min obsession är det där när man är så täppt och det gör så ont att när man tar nässpray och det liksom knakar i näsan för att bryta sig fri, det är min fetisch. Typ.
Det är en sån befrielse när klustret i näsan låter som rena träbarken eller trärötter som bryter sig loss ur marken! Kan inte beskriva det mer än att det känns underbart.
 
Sen kan jag erkänna att jag har en liten crush på henne. Hon är fett awesome.
 
 
Jag brukar inte vara den som smygfotar i provrummet i affärerna, men jag var så nöjd med min outfit den dagen att jag ville ha en bild på hela kroppen I guess. Synd att man inte hade tid att sminka och fixa håret innan haha.
 
Så vad händer nu?
Tog en paus efter att jag var på vårdcentralen med att vila och nu skriva på bloggen. Sen skall jag fixa resten av packningen så Elis slipper se mina grejer i lägenheten.
 
Nya lägenheten är rätt fin! Har egen balkong och allt! 20 kvm, inte alls dåligt för ett studentrum! Kommer väl ta ett tag att vänja sig att dela kök och badrum med två andra men... jag ska ju inte vara där särskillt mkt ändå så.
 
 
 
Garrus hjälper ju såklart till. Not.
Nu skall jag fortsätta packa in allt! Ha det bra hörni! <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo