Gör inget drastiskt.

Foto jag tog i Stockholm.
 
Har blivit förkyld. Jävligt kul, sådär mitt i packningen, av all skit jag har slängt in i lägenheten.
Känner mig lite stressad, både emotionellt och praktiskt. Jag är redan försenad till praktiken just för att jag inte kunde hämta nyckeln till den nya lägenheten förrän nästa vecka, sen åker man på en förkylning också. Har ingen lust direkt att ringa igen och säga att det blir ännu mer fördröjt pga förkylning och så sitter de och tänker "men vad är det här för halvhjärtad praktikant? Så mycket ursäkter, inte vill vi ha en sån här."
 
Jag har inte tid att vara sjuk. Men det går otroligt segt att packa och jag har ingen energi till något alls, så det är bara att gilla läget.
 
När jag är still, inte har mycket att göra och måste vila för att snabbare bli frisk, det är då jag blir farlig. När jag ringer min läkare så säger han att medicinen kanske inte funkar just nu av förklarliga skäl. Skäl som ändå händer i livet, som alla ändå går igenom. Men jag antar att han glömmer att när man är sjuk så är man inte som alla andra, då har man sjukdomen som tyngd bakom allt som händer också. Så det som redan är jobbigt för "vanliga" personer, blir något ofantligt jobbigt för den sjuke...
 
Men det är lugnt. Jag har klarat det här utan medicin förut. Jag har mina tekniker och metoder för att må bättre.
Jag måste bara försöka hitta någon energi till att låta bli att följa de där tankarna. Det som är bra, att man är helt orkeslös, är iaf att man inte orkar ta sig till köket efter diverse material för sina destruktiva ändamål. Ha. Ha.





Anonym

Bra att du kommer ner till popz nu då. Ska nog få upp farten på dig igen genom omsorg och curling samt ett gigantiskt lass kärlek.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo