När du stör dig...

 
Något som jag har tänkt på väldigt mycket är varför människor är så angelägna på att veta ALLT om den andres liv och sen prata skit om denne. Varför?! Jag förstår ärligt talat inte varför man skall störa sig på att en brud som går och pratar med killar med kort kjol och urringning, skall behöva kallas attentionwhore? Det är väl hennes liv? Vem fan bryr sig om vad du tycker om det? Inte jag iallafall. 
 
 
Eller den typiska grejen om piercingar och tatueringar tex. Jag kan erkänna att jag har otroligt svårt för "skrot" i ansiktet, jag tycker inte det är sådär jättefint. Men jag går inte runt till alla mina vänner och säger att de borde ta bort det och att det ser fult ut? De tycker ju att det är fint så varför skall jag yttra mig om att jag inte tycker att det är värst fint? Det är ju min ensak.
 
 
Det är väl någonting man har blivit uppfostrad i, I guess. Hela livet får man höra från sina föräldrar "nej men sådär kan du inte se ut. Sådär kan du inte säga. Finns andra intressen för dig som är viktigare",
Låt folk göra vad fan de vill för det är ändå ingenting du kan styra. Och gör du det så är du ändå en äcklig, manipulerande människa som försöker få andra att bli som du. Jag förstår ärligt inte folk som inte kan skilja på att ge råd och tips på deras vägar eller att styra andra efter sin egen vilja.
LÅT DEM FAN VA! Argh...
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo