Differens between monsters and men...

 
Såg nyss en asbra film som jag blev alldeles berörd av! "Barefoot" heter den, sök upp den och se den!
Helt klart värt det *___* <3
 
Förövrigt en väldigt bra text angående ---> sex <---
Att det inte är ett måste, det skall inte kännas som ett tvång och alla är inte kåta jämt.
Och vissa är det. Så är det bara. Inget knasigt med det. Tyvärr är det såna där "självklara" grejer som SKA vara självklart, men inget som följs särskillt ofta, av olika skäl. Vilket är synd.
 
 
 
 
Det börjar bli lugnare i skolan, fastän jag har en miljon grejer kvar att göra ändå. Såklart skall ju alla problem kika fram på samma gång. Jag verkar dock vara mer piggare nu, delvis för att solen har krypt fram och för att vårkänslorna är på topp! Men också för att biverkningarna av medicinen börjar ändra sig nu. Jag klarar av att vara vaken mer än 8 h/dag nu haha. Men nu har jag fått en enorm aptit hela tiden och jag känner mig hungrig JÄMT.
 
Äter alla mål om dagen, ja inklusive mellanmål + massa frukt, men ändå har jag enorma cravings efter choklad HELA TIDEN. Tillochmed när jag lagt mig och skall sova haha! Helt sjukt... Har ingen aning om det är biverkningarna. Men ja, ska det inte vara det ena så blir det det andra. Elis har tom frågat lite oroligt ibland om jag är gravid haha!
 
Men annars så strollar jag på som vanligt! Om man bortser sötsuget så har jag också fått cravings efter att få boxas på något, vad som helst, bara för att få avreagera mig haha.. Ska bli skönt att komma till Götet snart och (förhoppningsvis) få komma tillbaka till Taekwon-do klubben och slå på mitsar! :)
 
Dessutom har jag frågat Petter om jag får vara med på körrepetitionerna så jag lär få se mina kära kamrater från kören och ÄNTLIGEN få sjunga igen <3 Det kommer att bli en befrielse <3





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo