Aj...

 
Usch... Sov fram till 19.20 idag (med lite avbrott emellan då jag var uppe för att käka frukost osv..)
Har varit konstant trött och inte haft någon energi alls till att ta mig ur sängen idag. Dessutom hade jag en enorm huvudvärk så jag kunde inte trotsa tröttheten med att gå ut i friska luften eller något, för varje vaken minut ville jag bara drämma huvudet i väggen så att jag skulle slockna ett tag och slippa huvudvärken.. Så då var det likabra att sova, eftersom kroppen verkade vilja det. Inte förrän vid 19.20 var alltså huvudvärken borta. Och det småjobbiga var att jag kände att jag kunde fortsätta sova, tills man skall upp till skolan. Skall snart till läkaren och byta medicin, förhoppningsvis.
 
Det har hänt väääldigt mycket på sistone och som sagt, har varit lite för trött för att skriva här på senaste.. Jobbade dessutom nästan 24/7 på skolan i helgen och i söndags tom sov jag på skolan för att jag skulle hinna få gjort mitt arbete och slippa gå hem fyra på morgonen i kylan.
Så jag kommer berätta resten i bilder:
 
 
Förra måndagen var jag på sista mötet på ungdomshälsan och efter det var det tydligen tårttävling med temat "HBTQ". Vår grupp hade nog den som såg minst aptitretlig ut haha (våran är längst till höger) men jag skyller det på att vi var den sista gruppen som fick välja ingredienser så det var lite svårt att vara kreativ på det som var kvar.
 
 
Skulpteringen:
 
Skelettet.
 
Mmmmhhh så vacker den var i början!
 
 
Crazy alpaca!
 
 
Täckte ögonen tillslut för den var så förbannat läskig att se på.
 
 
Sen gick det lite utför...
 
Förberedelse av gjutning
 
Detta gjorde vi mitt i natten, söndag till måndag. Gawd vad vi var trötta... ugh...
 
Vi var lite skadade av "Yoshi playlist" som hade spelats hela natten så vi tyckte vi såg Yoshi överallt... och att han sjöng "You asshoooooles" innanför gipset.... Hårt att vara konstnär.
 
Jao.. Såhär fick man gå runt sen på måndagen. Fräscht.
 
Sen var det bara och totalt mörda sin skapelse i småbitar genom att gröpa ur den ut gipset och så fick gipsformen torka. Äventyrlig helg det där. Gawd... Hade gått dubbelt så långsamt om inte Peter var snäll och hjälpte mig! Tusen tack!! Verkligen räddaren i nöden TwT
 
Sen blev jag sängliggandes igår då jag var helt slut efter helgen. Hade dessutom fått mens, kul.
Men Moa kom och hämtade mig på kvällen och så hade vi tjejkväll! Var superkul! :DDD
 
Ozzy var inte lika flummig som oss...
 
Vi shoppade, målade naglarna (eller jag gjorde det iaf), använde ansiktsmask, käkade hamburgare och massa kladdkaka, tittade på något bröllopsprogram som Moa var helt såld på (hahaha, hon skulle inte hört om det bombaderade utanför ens) och hade allmänt mysigt :3 Då jag var piggare så trodde jag också att jag skulle vara frisk för att gå till skolan idag, men nix. Förhoppningsvis kan jag börja med latextillverkningen till min gipsform imorgon :)





Popz

Härligt att se ditt arbete. Jag är imponerad <3

Svar: Tack!
Lilith

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo