I'm not gonna waste these words about a boy

 
Har haft en sjukt awesome helg!
Fredag till lördag spenderades med Sara. Vi varvade Halo 4, dreglade en hel del över Master Chief (såklart), sjöng karaoke så att vi nästan tappade våra röster och hon lyckades även övertala mig till att spela Minecraft. Tro mig, många har försökt, men det har varit förgäves.
 
Jag kan väl säga att jag förstår fortfarande inte tjusningen med att spela det själv. Men jag erkänner att det var roligt att spela, iaf om man är två :)
 
 
 
Sedan blev det fest på lördagskvällen och jag fick äntligen tillbaks det rosa i mitt hår <3 (som ser rött ut på bild, jag vet xD Ser bättre ut i verkligheten haha). Det var trevligt, men ganska tråkigt när vi gick ut på Kalles. Nog för att jag vet att Statt har öppnat och alla sticker dit, samt att det även finns Challenge men vi valde att utesluta dem då det är så mycket folk och det är fotbollsVM igång.
 
Men Kalles..?
Det var typ ingen där, de hade inte ens öppnat dansgolvet på nedervåningen, vi var tvungna att betala en skitäcklig drink och sen fick vi en likadan som vi inte ens hade beställt, men var Josefine fick betala den ändå. Som tur var löste det sig, då lilla snåla jag fick ställa det till rätta och be om pengarna tillbaka. Stackars Evelina bakom baren verkade inte så glad, vilket man förstår, men det gick bra ändå. Det var bara ett litet missförstånd.
 
De hade höjt volymen på mic'arna så mycket att mina öron inte stod ut med live-spelandet där inne, och så var jag dum nog att inte ta på mig mer kläder då det var kallt ute så det gick inte att sitta där heller. Så man kan säga att hela utekvällen var en flopp, men vi hade ändå trevligt.
 
 
Idag ska jag nog bara ta det riktigt lugnt och vila upp mig innan jobbet imorgon :)
 
 





Popz

Roligt ni verkar ha tillsammans!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo