Restoring faith in humanity

 
Det är så skönt när man hittar sånt här. Har sett en del av dem, men det är fint att bli påmind om vardagliga hjältar. Att det helt enkelt finns människor som har medmänsklighet. För det är svårt att komma ihåg.
 
Idag var det första dagen på jobbet och det har varit toppen!! Leendet på topp, kändes skönt att vara "back in game" så att säga, känna att man har koll på det mesta trots att mycket nytt har införts sedan jag jobbade där förra sommaren. Personalen är lika trevlig som alltid och det känns skönt att få landa i en miljö man redan har varit i.
 
Det roligaste med det här jobbet är nog att få hjälpa kunderna och se dem gå därifrån med ett fullt nöjt leende. Att en person som kan ha haft den mest jävliga dag av alla, kan komma fram till mig och sedan gå därifrån med ett leende på läpparna. Man har som gjort något mer, något som räknas, något som syns och berör.
 
Jag ser verkligen fram emot den här sommaren, jag hoppas verkligen att den blir fylld med så mycket glädje att det räcker och blir över, för det behövs! :)





Popz

Att ge är att få :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo